içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Zeynep Casalini : Anneanne olduğum doğrudur, ilk pankartımı 7 yaşında açtım

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ünlü sanatçı Zeynep Casalini sezon hazırlıklarını tamamladı. Casalini yaptığı açıklamada Anneanne olduğum doğrudur. Aslında her şey bir seçim ve bakış açısıdır. Aile, iş, arkadaşlık, sanat ve aktivizm benim için birbirinden ayrı yollar değildir. Hepsine aynı derecede bağlıyım. Anne ve anneanne olmam, kadın, çocuk ve LGBT ve gezegeni paylaştığımız tüm canlıların yaşam haklarını savunmam ve müzik yapmam gibi yaşamımın bir parçasıdır” diye konuştu.

Zeynep Casalini : Anneanne olduğum doğrudur, ilk pankartımı 7 yaşında açtım
Haberi Sesli Dinle

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve düzenlediği çevre, küresel iklim etkinlikleri ve festivallerle bilinen ünlü sanatçı Zeynep Casalini sezon içerisinde sahne almak için tüm hazırlıklarını tamamladığını söyledi.

 

KALICI İŞLER ÜRETMENİN HEYECANINI YAŞIYORUM

Konser çalışmalarına hızlandıran Casalini “Duvar” şarkısı klibinin sosyal medyada platformlarında milyonlarca kişi tarafından hala izlenip, beğenilmesinden büyük mutluluk duyduğunu ve kalıcı işler üretmenin heyecanını yaşadığını söyledi.

 

 

ANNEANNE OLDUĞUM DOĞRUDUR, İLK PANKARTIMI 7 YAŞINDA AÇTIM

54 yaşındaki Casalini açıklamasının devamında ise  “ANNEANNE OLDUĞUM DOĞRUDUR. Aslında her şey bir seçim ve bakış açısıdır. Aile, iş, arkadaşlık, sanat ve aktivizm benim için birbirinden ayrı yollar değildir. Hepsine aynı derecede bağlıyım. Anne ve anneanne olmam, kadın, çocuk ve LGBT  ve gezegeni paylaştığımız tüm canlıların yaşam haklarını savunmam ve müzik yapmam gibi yaşamımın bir parçasıdır. Ben politik bir ailenin içine doğdum. İlk pankartımı 7 yaşında annemle katıldığım bir İKD (İlerici Kadınlar Derneği) yürüyüşünde taşıdım” diyerek açıklamada bulundu.

 

Tarih: 23-06-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum