içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Zeki Müren'i hedef alan Özdemir Erdoğan'a tepki: Yav he he!

Yaşamının ön önemli bölümlerini Bodrum'da geçiren ve TRT stüdyolarında yaşamını yitiren Zeki Müren'i cinsel kimliği üzerinden hedef alan ve çocuklar için kötü rol model olduğunu söyleyen Özdemir Erdoğan'a sosyal medyada çok sayıda tepki geldi.

Zeki Müren'i hedef alan Özdemir Erdoğan'a tepki: Yav he he!
Haberi Sesli Dinle

Posta gazetesinden Alev Gürsoy Cimin'e verdiği röportajda kendisi için "Ustalığını dünyanın kabul ettiği bir müzisyen" ifadesini kullanan ve 'yöresel bir sanatçı' dediği Zeki Müren'i cinsel kimliği üzerinden eleştiren Özdemir Erdoğan'ın sözleri sosyal medyada çok konuşulanlar arasına girdi. 

Özdemir Erdoğan, Zeki Müren'in Türkiye'nin ilk rol modeli olduğunu belirterek "İnsanlarımız onu küçük erkek çocuklarıyla birlikte televizyonda seyretti. Ve onu izleyen erkek çocuklar travmalar yaşadı. Kötü bir rol modeldi" diye konuştu.

"Hem bu tehlikeyi kabul ediyorsunuz hem de sanat uğruna bunu görmezden geliyorsunuz… Bana kalırsa bu büyük bir sahtekarlık ve çelişkidir. Bunu konuşmamak ahlaksızlıktır. Siz böyle bir tehlikenin varlığını kabul ediyorsunuz ama sanat uğruna ağzınızı açıp tek kelime etmiyorsunuz. Bir tek Özdemir Erdoğan konuşuyor... İlk çıktığı seneler sesi iyiydi ama bu kişiyi günümüzde hâlâ evrensel bir sanatçı gibi gösterenler ahlaksızdır" ifadelerini kullanan Özdemir Erdoğan'a gelen tepkilerden bazıları şöyle: 

Tarih: 09-01-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum