içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

ZARU YALIKAVAK & YALINN HOTELS 16 HAZİRAN’DA KAPILARINI AÇIYOR!

Yaz sezonunun yaklaşmasıyla beraber, Bodrum’un gözde mekanları da programlarını netleştirmeye başladı. Yalıkavak Beach’te yer alan Zaru Yalıkavak & Yalınn Hotels tüm yaz boyunca, seçkin misafirlerine unutulmaz bir tatil yaşatabilmek için dopdolu bir içerik hazırladı.

ZARU YALIKAVAK & YALINN HOTELS 16 HAZİRAN’DA KAPILARINI AÇIYOR!
Haberi Sesli Dinle

 Gündoğan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gündoğan’ın sahibi olduğu Zaru Yalıkavak & Yalınn Hotels, ünlü işletmeciler Erkan Kara ve Ceren Öztekin’e emanet edildi.Beach, hotel ve restoran konseptiyle hizmet verecek olan Zaru Yalıkavak & Yalınn Hotels 16 Haziran’dan itibaren tüm misafirlerine kapılarını açıyor. Kurban Bayramı’nın 1. Günü 27 Haziran’da Bülent Özdemir &Büşra Aydoğdu konseri ile canlı müzik gecelerini de başlatan mekan, tüm sezon boyunca birbirinden değerli isimleri sahnesinde ağırlayacak.

 

TEK MEKANDA ÜÇ AYRI KONSEPT

Tek mekanda üç ayrı konsepti bünyesinde barındıran Zaru Yalıkavak, 80’ler, 90’lar ve 2000’lerin yerli ve yabancı en popüler müzikleri ile bohem bir eğlence, Bodrum’un en güzel gün batımında rakı keyfi, bar ekibinin hazırladığı birbirinden özel kokteyller, ünlü şeflerim imzasını taşıyan leziz yemekler ve Limonatta markası ile en güzel kahvaltı keyfini yaşamak isteyen tatilciler için gözde mekanlardan biri olacak.

 

 

KONFORUN KAPILARI AÇILDI

Yalıkavak Plaj Caddesi’nde, bohem, modern ve sanatsal tutkunun yer aldığı dekorasyonu ile misafirlerine titizlikle hazırlık yapan mekandaki 20 odalı Luxury Yalinn Hotel’i de en seçkin misafirlere konforun  zirvesini yaşatmak için kapılarını açtı.

 

 

Tarih: 30-05-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum