içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Yürüyerek Balıkesir’e gitmeye çalışan iki kardeşi polisler otoyolda bulmuşlardı, amca sahip çıktı

Karneleri aldıktan sonra tatil için geldikleri Muğla’nın Bodrum ilçesinde akrabalarının istememesini iddia ederek yürüyerek Balıkesir’e dönmeye çalışan ve polislerin Bodrum –Milas otoyolunun 15. Kilometresinde bulduğu iki kardeşe amcaları sahip çıktı. Amca Gümrah Pamay “Çocukların istenmeyen bir durumun içine düştüler ve hayal gücü ile Balıkesir’e yürüyerek dönebileceklerini düşündüler. Biz onlara her zaman sahip çıkarız, kötü günler geride kaldı, ağabeyim cezaevinden çıktı " dedi.

Yürüyerek Balıkesir’e gitmeye çalışan iki kardeşi polisler otoyolda bulmuşlardı, amca sahip çıktı
Haberi Sesli Dinle

Balıkesir’in Burhaniye ilçesindeki bir lisede öğrenim gören Efe Pamay(15) ile kardeşi Ekrem Emirhan Pamay (12) bir hafta önce karnelerini aldıktan hemen sonra tatil için Bodrum’dakile akrabalarının yanına geldiler. Bir gece burada kalan iki kardeş öbür gün yürüyerek Bodrum’dan ayrılarak yaşadıkları Balıkesir’in Burhaniye ilçesine gitmek üzere yola çıktılar.

 

POLİS BODRUM İZMİR OTOYOLUNUN 15. KİLOMETRESİNDE BULMUŞTU

İki kardeş Bodrum- İzmir karayolunda yürürken vatandaşların polise ihbar etmesi ile 15. Kilometrede polisler tarafından bulunarak korumaya alınıp İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülmüştü. Polislerin denetiminde Bodrum’un Yakaköy mahallesinde yaşayan amcaları 39 yaşındaki Gümrah Pamay’ın yanına yerleştirilen ve amcaları tarafından korumaya alınan çocukların sorunlarının giderildiği belirtildi.

 

 

78 SAATTE YÜRÜYEREK BALIKESİR’E VARACAKLARINI HESAPLAMIŞLAR

Emirhan Pamay “İnternetten baktık ve 78 saatte Balıkesir’e varabileceğimizi hesapladık, yola çıktık evden 35 kilometre uzaklaştığımızda polisler bizi buldu, yaptığımızın yanlış olduğunu biliyoruz, amcam bize sahip çıktı şimdi bir sıkıntımız yok, babamda cezaevinden çıktı, yanına döneceğiz” dedi.

 

 

AMCA “ÇOCUKLARIMIZ SAHİPSİZ DEĞİL”

Sözcü Gazetesi’ne evinde açıklama yapan Sosyalist Cumhuriyet Partisi ilçe başkanı ve iş insanı 39 yaşındaki amca Gümrah Pamay ise “Çocuklar istenmeyen ailevi sorunların içindeydi, ağabeyim Emrah trafik suçu nedeniyle iki aydır cezaevindeydi, oda benim gibi esnaf maddi durumu iyi, dün cezaevinden çıktı, çocuklarımızı bir iki gün içerisinde kendisine teslim edeceğim, çocuklara babaları bakacak, çocuklar hayal gücü ile kimseye haber vermeden yola çıkıp yürüyerek Balıkesir’e gideceklerini düşünmüşler, yaptıklarının yanlış olduğunu anladık, onlarda anladılar, şu anda bir sıkıntımız kalmadı, ilgilenen  yardım etmek isteyen herkese teşekkür ederiz” dedi.
 

Tarih: 29-01-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum