içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Yunanistan iktidar partisi Milletvekili Türkiye’ye bu sözlerle saldırdı “Türkiye cehennemin kapılarını açarsa, ilk kurban kendisi olacak”

Yunanistan’da iktidarda olan Kyriakos Mitsotakis’in partisi Yeni Demokrasi Partisi Milletvekili Dimitris Keridis bir televizyon proğramında Türkiye sert sözlerle saldırdı. Keridis “Türkiye Cehennemin kapılarını açarsa ilk kurban Türkiye’nin kendisi olacak” dedi.

Yunanistan iktidar partisi Milletvekili Türkiye’ye bu sözlerle saldırdı “Türkiye cehennemin kapılarını açarsa, ilk kurban kendisi olacak”
Haberi Sesli Dinle

Yunanistan’da iktidarda olan Kyriakos Mitsotakis’in partisi Yeni Demokrasi Partisi Milletvekili Dimitris Keridis bir televizyon proğramında Türkiye sert sözlerle saldırdı. Başbakan Miçotakis’in Yeni Demokrasi Partisi Milletvekili Uluslararası İlişkiler Öğretim Görevlisi Dimitris Keridis katıldığı bir televizyon programında, “Türkiye cehennemin kapılarını açarsa bu Cehennemin ilk kurbanı Türkiye’nin kendisi olacak” diyerek Türkiye’ye mesaj gönderdi.

 

ABD VE FRANSA’DAN ALDIĞI SİLAHLARA GÜVENİYOR

Keridis açıklamasının devamında ise “Onuncu Rafale’yi aldık, seviyeleri yükseltilmiş F-16 Viper’ler geliyor. Bu gün havada dengelerin lehimize değiştiği hiçbir şüphesi yok ve Türkler ne yaparlarsa yapsınlar önümüzdeki yılarda da değişmeye devam edecek. Türkler şu anda çıkmazda, çünkü F-16’lardan kaçamayacaklar. Aniden başka teknolojik sistemler alamayacaklar alsalar da eğitilmeleri gerekecek, zamana ihtiyaçları olacak ve devasa yatırımlar gerekecek. Menendez sayesinde, Yunan diplomasisinin çabaları sayesinde ve son olarak yaptıkları bu ihlallerle şu an çıkmazdalar” ifadelerini kullandı.

 

 

TÜRKİYE’NİN CEHENNEMİN KAPILARINI AÇMA MEYİLİ VAR

Keridis açıklamasının devamında ise “Türkiye son döneme sürekli olarak Lozan Anlaşması, Montrö Anlaşması ve Uluslararası çerçevenin değiştirilmesi söylemlerini dile getiriyor. Ankara’da bir şeyi anlamaları gerekiyor, eğer Türkiye, Lozan Anlaşması’na meydan okuyarak Cehennemin kapılarını yıkarsa, açarsa, çünkü bu yönde eğilimleri var, bu Cehennemin ilk kurbanı Türkiye’nin kendisi olacak. Burada çok ciddi, sakin ancak kararlı olmalıyız ve bu mesajı göndermeliyiz. İyi dikkat edin, Türkiye’nin içeride devasa saldırı sorunları var. Yunanistan aracılığıyla veya doğrudan batıyla köprüleri yıkması, ama bu daha ziyade Yunanistan ile görünüyor, içeride bu saldırıların yoğunlaşmasına neden olacaktır.” Diyerek sözlerini tamamladı.

Tarih: 28-12-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum