içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Yunanistan göçmenleri çırılçıplak soyarak saatlere böyle bekletti

Yunanistan’da sınırı geçen 60 göçmen çırılçıplak soyularak saatlerce bekletildi. Yunanistan medyası ise göçmenlerin kendilerinin soyunarak elbiselerini bilinmeyen yerlere attıkları ve çıplak olarak polise teslim olduklarını yazdı

Yunanistan göçmenleri çırılçıplak soyarak saatlere böyle bekletti
Haberi Sesli Dinle

Batı Trakya’ya Meriç nehrini geçerek Evros (Dedeağaç) ilinin Ormenio Bölgesi’ndeki ormanlık alanda polis tarafından yakalan 60 göçmenin çırılçıplak saatlerce bekletildiği ortaya çıktı. Yunanistan medyası sınırı geçen göçmenlerin elbiselerini kendilerinin çıkartarak ormanlık alana attıklarını belirterek duyurduğu haberde 60 göçmenin çıplak halde bulunduğunu yazdı.

 

YERE DİZ ÇÖKTÜRÜP ELLERİNİ ENSELERİNDE KENETLETTİLER

 

 Göçmenlerin yayınlanan videolarında ise yere diz çöktürülüp ellerini enselerinde kenetledikleri görüldü. Türkiye’den yasadışı şekilde Meriç’ten Bulgaristan’a ve oradan da Yunanistan’a geçtikleri düşünülen göçmenlerde dayak veya taciz belirtisi görülmezken çıplak olmaları dikkat çekti. 

Bölgede her gün sayıları farklı olmaklar birlikte yasadışı göçmen geçişi ve polislerle göçmen tacirleri arasında yaşanan yakalama ve kaçma olayları artarak devam ettiği belirtildi.

 

 

 

Tarih: 04-07-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum