içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Yeni Hastane’nin açılışı 2022’ye kaldı, Gökmen “Belediye hastanenin alt yapısını yapmadı, telefonlarımıza bile çıkmıyorlar”

Bodrum’un Bitez Mahallesi’nde yapımı devam eden Bodrum Yeni Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunan Ak Parti ilçe başkanı Osman Gökmen ve parti üyeleri hastanenin açılışının önümüzdeki yıl yapılabileceğini açıkladı. Gökmen “Belediye hastanenin alt yapısını yapmadı, şu anda telefonlarımıza bile çıkmıyorlar” diye konuştu

Yeni Hastane’nin açılışı 2022’ye kaldı, Gökmen “Belediye hastanenin alt yapısını yapmadı, telefonlarımıza bile çıkmıyorlar”
Haberi Sesli Dinle

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen ve parti yöneticileri, hastane inşaatını gezerek inşaat firması yetkililerinden bilgi aldı. Halis Çoban ve O5M İnşaat  şirketleri konsorsiyumu tarafından yapımı devam eden ve Nisan- Mayıs 2022 aylarında hizmete girmesi beklenen hastanenin  58 Milyon TL. ye mal olacağı belirtildi.

65 bin metrekarelik bir alana inşaa edilen hastanede 60 poliklinik odası, 23 yataklı yoğun erişkin bakım ünitesi, 13 çocuk yoğun bakım ünitesi, 7 ameliyathane odası var. 300 arabalık açık, 30 arabalık kapalı, 6 Kemoterapi bölümü, 11 adet diyaliz bölümünün bulunacağı belirtildi.

 

 

BELEDİYE HASTANENİN ALT YAPISINI YAPMADI İDDİASI

 

Osman Gökmen, göreve geldikleri günden bu yana hastanenin bitirilmesi için çalıştıklarını belirterek “Bugüne kadar hastaneyi en önemli iş olarak kendimize görev edindik. Söz verdiğimiz gibi de zamanında hizmete girecek. Ancak belediye halen hastanemizin alt yapısını yapmadı. Bu gidişle hastanenin açılması gecikirse, bu Bodrum Belediyesi ve Büyükşehir Belediye Başkanları yüzünden olacaktır. Çünkü belediyenin kanalizasyon sorunu için aylar önce çalışılması ve bugüne hazır hale getirmesi gerekiyordu. Ancak Belediye başkanları nedense, en önemli işi kulak arkası ettiler. Şu anda telefonlarımıza çıkmıyorlar.” dedi.

Hastane kavşağında oluşan trafik probleminin çözümü için karayolları yetkilileri çalışma başlattı. “Bekiroğlu kavşağından her gün 36.000 araç Atatürk Bulvarı üzerinde hareket halindedir.” diyen yetkililer, “Aralık 2018’de yapılan trafik Simülasyonu çalışmasına göre Bodrum Yeni Devlet Hastanesine her gün ortalama 4 bin 225 kişi, yani 2 bin 363 araç gelmesi tahmin edilmektedir. Sabah ve akşam saatlerinde saatte 433 araç girmesi bekleniyor. Ancak bu çalışma bugüne göre yenilenecek” diye konuştular.

Tarih: 10-09-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum