içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Yazar Şebnem Pişkin’den nostaljik bir imza günü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan yazar Şebnem Pişkin son yazdığı ve 1980’lerin Türkiyesi’nde yaşanan musiki eksenli bir aşkı konu alan Suzidil isimli kitabını Bodrum Sahafta imzaladı. Nostaljik bir ortamda gerçekleştirilen imza gününde 1980’lerin müzikleri plaktan çalındı.

Yazar Şebnem Pişkin’den nostaljik bir imza günü
Haberi Sesli Dinle

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve bugüne kadar 30’dan fazla kitaba imzasını atan yazar Şebnem Pişkin Bodrum Sahaf’da yeni yazdığı ve yayımlanan Suzidil isimli kitabı için imza günü düzenledi.

Bodrumlu kitapseverlerin büyük ilgi gösterdiği ve Nostaljik bir konseptte hazırlanan imza gününde Pişkin 1980’lerin Türkiye’sinde yaşanan musiki eksenli bir aşkı konu alan Suzidil’in ruhuna uygun düşen Sahaf’ta düzenlenen imza gününde okurlarıyla sohbet etti.

Kitap imzası ve sohbetin ardından 1980’li yılların nostaljik şarkılardan seçili bir plak dinletisi de yapıldı. Konuklar sahaftaki eski kitapları, plakları, madeni paraları, eski basım gazete ve dergileri ilgiyle incelediler.

 

 

Yaklaşık yirmi yıldır yazı dünyasının içinde bulunan ve otuzdan fazla kitaba imza atan yazar Şebnem Pişkin “Edebiyat ve sanat müziği dünyamızda çok değerli anılar, aşklar, hikayeler var. Bunların nostaljik bir dile günümüze taşımaya çalıştım. Ayrıca sahafların yaşaması için bu tür organizasyonların daha çok yapılması gerektiğini ve bilhassa yerel halkın ilgisinin çok önemli olduğunu belirtmek isterim. Geçmişten günümüze kadar gelen değerlerimizin unutulmaması ve geleceğe taşınması gerektiğine inanıyorum” dedi.

 

 

 

 

 

Tarih: 18-09-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum