içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

YATAĞANLI DAĞCILAR, YENİ YILDA 2 BİN 571 RAKIMDA BAYRAK AÇTILAR

Muğla Zirve Dağcılık ekibinden Coşkun Aktaş, Nursel Ölmez ve Fikret İrez, yeni yılın 2. gününde Denizli PAKDOS Dağcılık Kulübü tarafından düzenlenen tırmanışa katıldılar. Tırmanış sonrası Honaz dağında 2 bin 571 rakımda bayrak açtılar.

YATAĞANLI DAĞCILAR, YENİ YILDA 2 BİN 571 RAKIMDA BAYRAK AÇTILAR
Haberi Sesli Dinle

Muğla Zirve Dağcılık ekibinden Coşkun Aktaş, Nursel Ölmez ve Fikret İrez, yeni yılın 2. gününde Denizli PAKDOS Dağcılık kulübü tarafından düzenlenen tırmanışa iştirak ettiler. Denizli’de 70 kişilik ekiple yapılan tırmanış sonrası Honaz dağında 2 bin 571 rakımda bayrak açtılar.

Muğla Zirve Dağcılık ekibinden Coşkun Aktaş gazetemize verdiği bilgide şunları söyledi:

“Bilindiği üzere Honaz dağı yöremizin en yüksek dağı Ege, Marmara, Akdeniz, İç Anadolu’da hemen hemen tırmanmadığımız dağ kalmadı hedefimiz bundan sonra, Türkiye’nin en yüksek dağı olan 5137 rakımlı Ağrı dağına tırmanmaktır. Denizli’de bizleri misafir eden PAKDOS kulübü (Pamukkale dağcılık arama kurtarma ihtisas kulübü) ne Başkan Ali Fuat Avcı ya ve ekibine çok teşekkür ederiz. Dağcılık sporu çok büyük bir tutku. Doğa iç içe olmak çok güzel bir duygu Katılmak isteyenler bizimle irtibata geçebilir.”

 

 

 

Tarih: 07-01-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum