içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Yaşlı eşeği otomobili ile sürükleyip öldüren kişi belediye başkan yardımcısı çıktı

Otomobili ile yaşlı eşeği kilometrelerce sürükleyip kanlar içerisinde kalmasına neden olan ardından eşeği ortadan yok eden kişinin belediye başkan yardımcısı olduğu ortaya çıktı, polis tarafından gözaltına alındı.

Yaşlı eşeği otomobili ile sürükleyip öldüren kişi belediye başkan yardımcısı çıktı
Haberi Sesli Dinle

 

Yunanistan’ın önemli kentlerinden Yanya’ya bağlı Zitsa ilçesinde meydana gelen olayda yaşlı bir eşeği otomobile bağlayıp sürükleyerek götüren kişi vatandaşların sert tepkisine neden oldu.

 

YAŞLI EŞEĞİ KİLOMETRELERCE SÜRÜKLEDİ

Kilometrelerce sürüklediği ve kanlar içerisinde kalan eşeği vatandaşların videoya çektiğini gören kişi otomobilinden inerek vatandaşlara tepki gösterirken ardından eşeği bilinmeyen bir yere götürdü. Yunanistan’daki www.iefimerida.gr haber sitesinin okuyucularına duyurduğu haber sonrası olayın video görüntüleri paylaşıldı, hayvan hakları savunucuları çok sert tepki gösterdi.

 

 

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Eşeği sürükleyen kişinin daha sonra Zitsa kenti belediye başkan yardımcısı olduğu ortaya çıktı. Eşeğin ortadan kaybolduğu belirtildi. Hayvanseverlerin tepkisine üzerine 63 yaşındaki belediye başkan yardımcısı polis tarafından gözaltına alındı. Belediye başkan yardımcısı amacının hayvana işkence yapmak olmadığını söyledi, yarın adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

 

 

Tarih: 28-08-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum