içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Yaşar İpek, sahneden sinemaya geçecek

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir eğlence mekanında konser veren arabesk müziğin ünlü isimlerinden Yaşar İpek sahneden sonra Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmenliğini yapacağı filmde rol alacağını açıkladı.

Yaşar İpek, sahneden sinemaya geçecek
Haberi Sesli Dinle

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Ortakent Mahallesi’ndeki Bodrum Varyete’de sanyeye çıkan arabesk müziğin ünlü ismi Yaşar İpek yaklaşık 300 izleyenine unutulmaz anlar yaşattı. Konserine " Bir Alo De" şarkısıyla başlayan İpek krem rengi keten spor takım elbisesi ve şık giyimi ile dikkat çekti

 

MAHSUN KIRMIZIGÜL PROJESİNDE BİRLİKTEYİZ

Uzun sakallı yeni  tarzını çok beğenen bir izleyicinin " Sakal sana çok yakışmış" demesiyle, " Sakalımı yakında başlayacağım bir sinema filmi için uzatıyorum, biraz daha uzaması gerekiyor. Film ve rolümle ilgili çok fazla bilgi veremeyeceğim ama şu kadarını söyleyeyim bir Mahsun Kırmızıgül projesi diyeyim siz anlayın " diyerek programına hareketli şarkılarıyla devam etti.

10 yaşına kadar çocuk oyunca olarak 9 sinema filminde rol aldığını ve yeni film projesi için heyecanlı olduğunu belirten İpek yaklaşık iki saat  kaldığı sahnede  Emrah'ın Belalım Benim, Götür Beni Gittiğin Yere ve  günümüzün sevilen şarkılarını hayranları ile birlikte seslendirdi.

 

 

Tarih: 13-07-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum