içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Ünlü manken Adriana Lima’nın son hali gündem oldu

2017 yılında Bodrum’da sevgilisi Metin Hara ile tatil yapan dünyaca ünlü manken Adriana Lima yeni haliyle hayranlarını şok etti.

Ünlü manken Adriana Lima’nın son hali gündem oldu
Haberi Sesli Dinle

Dünyaca ünlü Brezilyalı manken Adriana Lima'nın doğum yaptıktan sadece 3 ay sonra podyuma çıkması olay oldu. Lima'nın son hali gündem oldu. Moda ve magazin dünyası Brezilyalı top model Adriana Lima’nın son halini konuşuyor… Bir süre önce üçüncü çocuğu Cyan’ı dünyaya getiren genç manken Katar’ın başkenti Doha’da düzenlenen defilede boy gösterdi. Oğlu Cyan’ın doğumundan sonra bir süre sektörden uzak kalan Lima’nın son halini görenler ise şaşkınlık yaşadı. Beyaz bol bir elbise ile podyuma çıkarak tasarımı sergileyen Lima’nın yüzünün bir hayli şiş olduğu ve aldığı kiloları doğum sonrasında henüz veremediği görüldü.

 

 

Sosyal medyada birçok insan Lima’nın bu haliyle podyuma çıkmasını destekleyen mesajlar atarken bazı sosyal medya kullanıcıları ise Lima’nın zayıf halini tercih ettiklerini söyledi. 6 kıtadan 50 farklı ülkeden 150’den fazla tasarımcının ürünlerinin sergilendiği etkinliğe katılım ise yoğun oldu. Lima Eylül ayında iş insanı sevgilisi Andre Lemmers’le çocuk sahibi olmuştu.

 

Adriana Lima 15 Temmuz 2017 tarihinde  sevgilisi yazar Metin Hara ile Bodrum'da iki hafta tatil yapmıştı.

 

 

 

 

 

Fotoğraflar: Yaşar Anter

Tarih: 29-12-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum