içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Türkiye su jeti ve flyboard şampiyonası renkli görüntülerle başladı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bugün başlayan ve iki gün sürecek olan Türkiye su jeti ve flyboard şampiyonası renkli görüntülerle başladı. Jet ski ve flyboard yarışmalarında özellikle kadın sporcuların aksiyon dolu hareketleri yerli ve yabancı turistler tarafından alkışlarla izlendi.

Türkiye su jeti ve flyboard şampiyonası renkli görüntülerle başladı
Haberi Sesli Dinle

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun takviminde yer alan Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası bugün Muğla’nın bodrum ilçesine bağlı Gümbet Koyu’nda başladı. Federasyon başkanı Bekir Yunus Uçar ve Asbaşkan Ogün Baysal ile yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgi ile izlediği yarışmalara 15 ilden 12’si kadın toplam 42 sporcu katıldı.

 

KADIN SPORCULARIN PERFORMANSI HAYRAN BIRAKTI

İki gün sürecek ve 7 kategoride düzenlenen yarışmaların bugünkü bölümünde jetski ve Flyboard yarışmalarında sporcuların adrenalin dolu mücadelesi alkışlarla izlendi. Flyboard’da bazı sporcular sıçradıktan sonra düşmeyi beceremeyince dengeleri bozulup suya çakıldı. Sporcuları kurtarma botları denizden topladı.

180 beygirlik jet skileri kullanan kadın sporcuların ustalıkları dikkat çekerken flyboard yarışmasında ise deniz seviyesinden 7-8 metre yükselip takla atarak yeniden suya düşen sporcuların aksiyon dolu hareketleri büyük alkış aldı.

 

FİNAL YARIŞMALARI YARIN YAPILACAK

Yarışmaların jüri üyesi Faysal Şefkatlioğlu yaptığı açıklamada “Turistik ilçede düzenlediğimiz yarışmalara ilgi çok büyük oldu. Festival havası estiren yarışmalar hem su sporları hemde deniz turizmi açısından önem taşıyor, yarışmayı yerli ve yabancı turistler büyük ilgi ile izledi. Yarınki final yarışlarından sonra ödüller sahiplerini bulacak” dedi.

Yarışmalar yarın devam edecek finallerin ardından akşam düzenlenecek ödül töreni ile sona erecek.

 

 

 

 

 

 

Tarih: 25-06-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum