içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Tekneleri denizden topladılar, turistler yağmur arası güneş keyfi yaptı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün gece başlayan şiddetli fırtına ve sağanak yağışta yirminin üzerinde tekne battı ve karaya sürüklendi. Denizciler bugün teknelerini kurtarmaya çalışırken öğle saatlerinde yağmur arasında açan güneş nedeniyle turistler sahillere akın etti, bol bol denize girdi güneşlendi.

Tekneleri denizden topladılar, turistler yağmur arası güneş keyfi yaptı
Haberi Sesli Dinle

Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün akşam saatlerinde başlayan ve gece boyunca devam eden fırtına ve sağanak yağışta 40’ın üzerinde tekne battı veya tonoz tarayarak karaya sürüklendi.

 

TEKNELERİ KURTARMAK İÇİN SAHİLE KOŞTULAR

 

Bodrumlu denizciler ve amatör kaptanlar bu sabah saatlerinden itibaren batan teknelerini kurtarmak için sahillere akın ettiler. Bodrum, Gümbet, Bitez, Akyarlar ve Ortakent’te batan tekneler traktörler ve iş makinaları kullanılarak çekilebildi. Çekilen tekneler tersaneye götürülerek bakıma alındı.

 

 

TURİSTLER YAĞMUR ARASI GÜNEŞİN KEYFİNİ ÇIKARDI

 

Sabah başlayan ve ardından öğle saatlerinde aniden açan ve yaklaşık 45 dakika yüzünü gösteren güneş ve sıcak hava nedeniyle ilçede bulunan yabancı turistler sahillere akın etti. Güneşli ve sıcak havanın tadını çıkartan turistler bol bol denize girdi güneşlendi.

Bodrum’un bugün akşam saatlerinden itibaren yeniden sağanak yağış ve fırtınanı etkisi altına gireceği belirtildi. Belediye ve polis ekipleri otomobillerin dere yataklarına park edilmemesi için sık sık uyarılarda bulundu.

 

 

 

 

 

Tarih: 16-10-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum