içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Takım elbisesini giydi denizinde dibinde şemsiye açarak iklim değişikliğine dikkat çekti

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bir dalış okulu işletmecisi son günlerdeki sağanak yağışlara ve küresel iklim değişikliğine ilginç bir aksiyon ile tepki verdi. Profesyonel dalgıç ve dalış eğitmeni Önder Diktaş turistlerrel denize açılarak gittiği dalış etkinliğinde takım elbise ile deniz dibinde şemsiye açarak günümüzde değişen hava koşullarına dikkat çekti “Küresel iklim değişikliğinden hepimiz sorumluyuz” dedi.

Takım elbisesini giydi denizinde dibinde şemsiye açarak iklim değişikliğine dikkat çekti
Haberi Sesli Dinle

Günün görüntüsü Muğla’nın Fethiye ilçesinden geldi. Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaşayan profesyonel dalgıç ve dalış eğitmeni Önder Diktaş son günlerde Türkiye genelinde ve Muğla’daki mevsim normallerinin dışındaki sağanak yağışlara ve eklim değişikliğine dikkat çekmek için deniz dibinde ilginç bir perfomansa imza attı.

 

DENİZİN DİBİNDE ŞEMSİYE VE TAKI ELBİSE İLE YÜRÜYÜŞ YAPTI MANZARA SEYRETTİ

Fethiye Diving Center Dalış Okulu yöneticisi Önder Diktaş yerli ve yabancı turistlerle birlikte denize açıldı. Fethiye’nin Dalyan koyunda yaklaşık 5 metre derinliğe elinde şemsiye ve takım elbise ile suyun dibine inen Diktaş, bir kayalığın üzerine sandalye koyarak şemsiyeyi açtı ve sandalyeye oturdu. Ardından elinde şemsiye ile su altında yürüyüş yapan Diktaş, yüzlerce balığın ortasında şemsiye açıp son günlerdeki yağışlara dikkat çekti.

 

 

KÜRESEL İKLİMDEN HEPİMİZ SORUMLUYUZ

Diktaş görüntüleri sosyal medyadan paylaşarak “Fethiye’de bugünkü hava durumu” paylaşımını yaptı. Diktaş yaptığı açıklamada “Son günlerde hava koşulları pek çok bölgede sel felaketi ile noktalandı.Bir anlamda küresel iklim değişikliğine dikkat çekmek istedim , bunlardan yani dünyadaki iklim değişikliğinden hepimiz sorumluyuz, bende bu performans ile iklim değişikliği ve son günlerdeki hava durumlarına ilginç bir şekilde tepki vermek istedim” diye konuştu.

 

 

 

Tarih: 14-06-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum