içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Şoförler Odası Başkanı Kalaycı oldu

Marmaris Şoförler Otomobilciler ve Kamyoncular Odası’nın son genel kurulunda 4. Başkan olan 45 yaşındaki Bülent Kalaycı “Koltuğa yapışıp kalacak bir başkan olmayacağım. Göreve geldiğimiz bu ilk yılımızdan itibaren, önümüzdeki dönemlerde de üyelerimizin tercihi doğrultusunda, hep genç ve dinamik bir yönetimle, şoför esnafımıza ve halkımıza hizmete devam etmek istiyoruz.” Dedi.

 Şoförler Odası Başkanı Kalaycı oldu
Haberi Sesli Dinle

Genel kurulda son 4 dönemin başkanı İbrahim Tarım’a karşı seçimleri kazanarak, Marmaris Şoförler Otomobilciler ve Kamyoncular Odası Başkanı seçilen Bülent Kalaycı mazbatasını alarak, yönetim kuruluyla birlikte görevine başladı.

Bülent Kalaycı seçilen yönetim kurulunun en yaşlı üyesinin 54 yaşındaki Hasan Sarıdüz olduğuna dikkat çekerek “Genel olarak, yeni yönetim kurulumuz 40’lı yaş grubunda. Ben 45 yaşındayım. Bu ilk dönemimizi tamamladıktan sonra bile önümüzdeki dönemler için koltuğa çakılıp kalan bir başkan değil, şoför esnafımızın ve halkımızın sorunlarını çözen bir başkan olacağım. Görüşüm bu dönemle başlatmaya çalıştığımız genç dinamik yönetim anlayışımızın, gelecek dönemlerde de sürdürülmesi ve odamızın asıl sahipleri şoför esnafımızın yönetimde söz hakkının olmasını sağlamak. önümüzdeki dönemlerde de üyelerimizin tercihi doğrultusunda, hep genç ve dinamik bir yönetimle, şoför esnafımıza ve halkımıza hizmete devam etmek istiyoruz.” ” dedi.


 

 

Marmaris Şoförler Otomobilciler ve Kamyoncular Odası Başkanı Bülent Kalaycı Kimdir?
Bülent Kalaycı, 1977 Yılında Muğla’nın Ortaca ilçesinde doğdu. Çocukluğu Yatağan’da geçen ve hayata Motor Ustası olarak atılan Başkan Kalaycı, 30 yıl öncesi Marmaris’e gelerek, Turizm Taşımacılık işiyle uğraşmaya başladı. 1997 yılında Marmaris Şoförler otomobilciler ve Kamyoncular Odası üyesi olan Başkan Kalaycı, genel kurul öncesi İbrahim Tarım başkanlığındaki önceki son Oda yönetiminde de Başkan yardımcısı olarak görev aldı. Bülent Kalaycı, evli ve iki çocuk babasıdır.”

Tarih: 16-01-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum