içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Satış temsilcileri Ezgi Kılıç ile Arif Sağlamoğlu hayatlarını birleştirdiler

Bodrum’da yaşayan ve özel şirketlerde satış temsilciliği yapan Ezgi Kılıç ile Arif Sağlamoğlu bugün kıyılan nikah ile hayatlarını birleştirdi.

Satış temsilcileri Ezgi Kılıç ile  Arif Sağlamoğlu hayatlarını birleştirdiler
Haberi Sesli Dinle

Bodrum’da yaşayan ve özel şirketlerde satış temsilciği yapan Ezgi Kılıç ile Arif Sağlamoğlu Bodrum Belediyesi’nde kıyılan nikah ile hayatlarını birleştirdi. Nikah törenine Ezgi Kılıç’ın babası Emin Kılıç, annesi Hatice Anter ile Arif Sağlamoğlu’nun annesi Behiye Sağlamoğlu ile yakınları katıldı.

 

Bodrum Belediyesi nikah memuru Bayram Kaymakçı’nın kıydığı nikah töreninde Ezgi Kılıç’ın nikah şahitliğini  Ümmü Güsüm Soysüren, Arif Sağlamoğlu’nun şahitliğini ise Tekin Gül yaptı.

 

Nikah törenini ardından bugün akşam Bitez Mahallesi’ndeki Aytekin Kılıç Sanat Atölyesi’nde kına gecesi düzenlenecek, düğün ise 17 Eylül 2022 tarihinde İzmir İnciraltında gerçekleştirilecek. Sağlamoğlu çifti nikah töreni sonrası yaptığı açıklamada “Uzun süren birlikteliğimizi resmi olarak sonuçlandırdık. Bu güzel ve mutlu günümüzde yakınlarımız ve iş arkadaşlarımızda bizi yalnız bırakmadı. Mutluluğumuzu paylaşan herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

 

 

 

 

 

Tarih: 10-09-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum