içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Sarı Yaz Konserleri’nde Demet Akalın rüzgarı esti, bir günde iki konser verdi

Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Sarı Yaz konserleri kapsamında Bodrum’da 4 saat ara ile iki konser veren Demet Akalın’a ilgi büyük oldu. Akalın şarkılarını kendisine kadar gelen hayranları ile birlikte söyledi.

Sarı Yaz Konserleri’nde Demet Akalın rüzgarı esti, bir günde iki konser verdi
Haberi Sesli Dinle

Muğla’nın bodrum ilçesinde düzenlenen Sarı Yaz konserleri kapsamında Mumcular Mahallesi ile Bodrum Kalesi’nde aynı gün iki konser veren Türk pop müziğinin usta ismi demet Akalın Bodrumlulardan büyük ilgi gördü.

 

ŞARKILARINI KÖYLÜLERLE BİRLİKTE SÖYLEDİ

 

Akalın ilk konserini Mumcular Köyü Atatürk Meydanı’nda verdi. Yaklaşık 1500 kişinin izlediği konser sırasında sahneden inerek halkın arasına giren ve şarkılarını hayranları ile söyleyen Akalın bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

4 SAATTE İKİ KONSER VERDİ

 

Akalın ikinci konserini Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği’nde verdi. Ücretsiz olarak verdiği iki konserinde yaklaşık 4 saat ayakta kalan Akalın enerjisi ve sempatik hareketleri ile dikkat çekti. Akalın yaptığı açıklamada “Pandemi sürecinden hemen her sektör çok sıkıntı çekti. Biz  sanatçılarda öyle,  yerel yönetimlerde öyle. Halk zaten eve kapandı. Bu nedenle bu süreçten sonra hemen her yıl geldiğim bodrum için ne yapabilirim diye sorduğumda konser ver dediler hemen kabul ettim, sizlerle birlikte olmayı özlemişim, iyiki varsınız bende bugün sizlerle çok eğlendim” diye konuştu.

Akalın’ı iki konserinde yaklaşık 3 bin sanatsever izledi.

 

 

 

Tarih: 10-10-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum