içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Sağanak 40 dakikada hayatı felç etti, yazlıklar sular altında kaldı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde öğleden sonra aniden bastıran ve yaklaşık 40 dakika süren sağanak yağış hayatı felç etti, bazı yollar kullanılamaz hale geldi, yazlıklar sular altında kaldı.

Sağanak 40  dakikada hayatı felç etti, yazlıklar sular altında kaldı
Haberi Sesli Dinle

Muğla’nın Bodrum ilçesinde öğleden sonra aniden bastıran sağanak yağış ilçede hayatı felç etti. Şehir merkezindeki Emin Anter Bulvarı ile Kıbrıs Şehitler Caddesi ve Umurca Mahallesi’ndeki ara sokaklar sular altında kaldı. Bazı sokaklarda araçlar Gökçeler ve Yokuşbaşı’ndan gelen sel suları altında kalırken, Gündoğan, Yalıkavak ve Turgutreis mahallelerindeki birçok yazlığın alt katlarını su bastı.

 

YAZLIK EVLER SULAR ALTINDA

Turgutreis’de yaşayan evli ve bir çocuk babası 45 yaşındaki Halim Cankara “Artık bu manzaralara alıştık, her yağmurdan ana caddeler dahil bir sokak sular altında kalıyor. Çünkü dağlardan gelen sel sularının denize ulaşacağı yollar ya kapalı ya da yeterli alt yapıya sahip değil. Bu nedenle sel suları gidecek yer bulamayınca sitelerin içine giriyor, benimde bulunduğum sitede en az 10 ev sular altında kaldı, ancak sahipleri bulundukları illere dönünce evlerin durumunu bilmiyoruz” dedi.

Sağanak yağış öncesi ve sonrası trafik ekipleri ve belediye itfaiye ve zabıta ekipleri dere yataklarına önlemler aldı, tıkanan mazgallar işçiler tarafından açıldı.

 

 

 

 

 

Tarih: 01-12-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum