içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Rus fitness antrenörü eşi ve arkadaşının ölüm anını videoya çekti

Tatilde bulunan 3 fitness antrenörü kabusu yaşadı. Uçurumdan denize atlayan arkadaşını kurtarmak isteyen fitness antrenörü kayalardan denize atlarken eşi videoya çekiyordu.

Rus fitness antrenörü eşi ve arkadaşının ölüm anını videoya çekti
Haberi Sesli Dinle

Kilometrelerce hızla sahile vuran dev dalgalar iki fitness antrenörünün ölümüne neden olurken, eşinin arkadaşını kurtarma anlarını videoya çeken rus kadın eşi ve arkadaşının ölümünü videoya kaydetti. İspanya’nın Torrevieaj Kenti’nde tatilde bulunan 30 yaşındaki Daniil Gagarin, eşi Daria Gagarin ve Finlandiyalı fitness antrenörü Emma Monkonen denize girmek için La Zorra Koyu’na gitti.

 

 

KADIN ARKADAŞINI KURTARMAK İÇİN DEV DALGALARIN ARASINA ATLADI

 

Monkonen üç metre yüksekteki kayalardan atladığı denizde dev dalgalar nedeniyle kıyıya ulaşamayınca fitness antrenörü Daniil Gagarin kadın arkadaşını kurtarmak için kayalardan kendisini denize bıraktı. Gagarin arkadaşı Monkonen’i dalgaların arasında bulup denizin ortasındaki bir kayanın üzerine çekmeyi başardı. Bu arada Gagarin’in eşi Daria Gagarin o anları videoya kaydediyordu.

 

 

KAYALARA TUTUNURKEN DEV DALGALAR ÖLÜME SÜRÜKLEDİ

 

Denizin ortasında dev kayalara tutunan Gagarin ir yandan kadın arkadaşı Monkonen’in kayalıklara tutunmasını sağlamaya çalışırken yüksekliği 7 metreyi bulan dalgalar nedeniyle zor anlar yaşarken gelen bir dalganın etkisi ile denize sürüklenip gözden kayboldular.

 

ADRENALİN TUTKULARININ KURBANI OLDULAR

 

Tüm bu anları videoya kaydeden Daria Gagarin  hemen yardım istedi. Olay yerine gelen deniz arama kurtarma ekipleri ve sağlık ekipleri Gagarin’in cesedini bir gün sonra bulurken, Finlandiyalı monkonen’in cesedi ise iki gün sonra 1 mil uzaklıkta bulundu. Gagarin’in arkadaşlarından Alona Maas yaptığı açıklamada “her iki arkadaşımız adrenalin tutkularının kurbanı oldular” diye konuştu.

Eşi ve arkadaşının ölüm videosunu çeken daria Gagarin ise geçirdiği sinir krizleri sonucu Alicante kentinde bir hastanede tedavi altına alındı.

 

 

 

 

 

Tarih: 28-09-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum