içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Ortakent’de doğa ile iç içe bir tesis, Odette Bodrum açıldı

Bodrum’un Ortakent Mahallesi’nde yaklaşık 5 bin metrekare bir arazide, yemyeşil dağ ve orman manzarasına konumlanan Odette Bodrum Hotel taş evleri ile turizmin hizmetine girdi.

Ortakent’de doğa ile iç içe bir tesis, Odette Bodrum açıldı
Haberi Sesli Dinle

Bodrum’un Ortakent Mahallesi’nde Costa Group Otelleri bünyesinde hizmete giren Odette Bodrum, doğa severlere hitap eden taş ev konseptiyle, turistik ilçede alışılmışın dışında bir tatil deneyimi sunuyor. Toplam 9 odasıyla hizmete başlayan Odetta Bodrum’da her zevke ve ihtiyaca yönelik bir oda konsepti sunulduğu belirtildi.

Otel yönetiminden yapılan açıklamada şunlar belirtildi:

 

***Doğanın sadeliğinden ilhamla dizayn edilen, taş duvarlarıyla samimi bir atmosfer sergileyen, ahşap tonlarının beyaz ve griyle buluştuğu Odetta Bodrum odalarında sade bir şıklık göze çarpıyor.

 

***Tatilini kendi evindeymişçesine konforla yaşamak isteyen misafirleri için tüm detayların düşünüldüğü Odetta Bodrum’da tatili boyunca kendi yemeğini pişirmek isteyen misafirlere özel tasarlanmış mutfaklı oda seçenekleri de yer alıyor.

 

***Konuklarını kendi doğasıyla buluşturma misyonuyla tamamen doğaya uyumlu müstakil oda girişli odaları, bahçeleri, verandaları, taş evleri bünyesinde barındıran Odetta Bodrum, yaz tatilini doğal güzellikler içerisinde telaşsızca, doğayla bütünleşerek geçirmek isteyen misafirlerini bekliyor.

 

 

 

Tarih: 23-06-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum