içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Optimist Türkiye Şampiyonası ödül töreni ile sona erdi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen TYF 2021 Optimist Türkiye Şampiyonası bugün yapılan ödül töreni ile sona erdi.

Optimist Türkiye Şampiyonası ödül töreni ile sona erdi
Haberi Sesli Dinle

Türkiye Yelken Federasyonu ile Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şubesi tarafından düzenlenen ve üç gün süren yarışmalara  49 kulüpten 374 sporcu katıldı.Yarışmalardan sonra İçmeler Mevkii’ndeki spor tesislerinde ödül töreni düzenlendi. Törene  Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak, Yelken Muğla İl Temsilcisi Serdar Kayhan, TYF Yönetim Kurulu üyeleri, Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar ve dereceye giren sporcular katıldı.

 

2022 DÜNYA KUPASINI BODRUM’DA YAPACAĞIZ

 

TYF Başkanı Özlem Akdurak “Bodrum yelken sporumuz için bir cennet. 2022 yılında, kısmetse Bodrum’a yüzlerce sporcuyu, onlarca ülkeden burada Dünya Şampiyonası’nda ağırlama gururunu yaşayacağız.  Eminim yine buradaki gibi çok güzel bir atmosferde çok güzel hava koşullarında unutulmaz bir şampiyona yaşatacağız dünyaya. Bu türden uluslararası şampiyonalarla Bodrum’un güzelliğini gözler önüne sermeye ve dünyanın en iyi yelkencilerini ağırlamaya devam edeceğiz. Bu konudaki çabalarımız hiç bitmeyecek” İfadelerini kullandı.

 

 

Optimist genel kategorisinde, Göztepe Spor Kulübü Derneği’nden Medine Havva Tatlıcan birinci, Galatasaray Spor Kulübü Derneği’nden Görkem Arda Koçak ikinci ve Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü'nden Kutsal Güneş Kurnaz üçüncü sırada yer aldı.

Optimist Junior genel kategorisinde ise, İstanbul Yelken Kulübü Spor Derneği’nden Can Üçsel birinci, Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği Doğuş Yelken’den Sinan Uslu ikinci, B.B. Bodrumspor Kulübü Derneği’nden Ege Naz Aydın üçüncü sırada yer aldı.

TYF 2021 Optimist Türkiye Şampiyonası’na katılan 2014 doğumlu Deniz Acele’ye ise En Küçük Sporcu Özel Ödülü verildi.

Dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları Federasyon Başkanı Akdurak ve Kaymakam Bayar tarafından verildi.

 

Tarih: 30-09-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum