içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Nijeryalı turizm acentelerinin yöneticileri Bodrum’da

Muğla’nın Bodrum ilçesine gelen Nijeryalı seyahat acentelerinin yöneticileri turistik ilçede incelemelerde bulundu. Bodrumlu turizmcilerle bir araya gelen konuk acente yöneticileri ikili ilişkilerin geliştirilmesi yönünde çalışmalara başladıklarını belirttiler.

Nijeryalı turizm acentelerinin yöneticileri Bodrum’da
Haberi Sesli Dinle

İstanbul’dan sonra turizm merkezi Muğla’nın Bodrum ilçesine gelen Nijeya’nın önde gelen seyahat acentelerinin yöneticileri Cecile Cameroonian,  Adebayo Olorunshola AJayı ve Ikechı Stanley Uko ilçedeki  Kartaca Turizm şirketinin konuğu oldu.Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı makamında ziyaret ederek ilçe hakkında bilgiler alan Nijeryalı heyet, ilk kez geldikleri Bodrum’u çok beğendiklerini, düzenlemek istedikleri turların özellikle kış aylarında olacağını, doğa ve kültürel aktivitelerle birlikte kendileri için eğlencenin de önemli olduğunu belirterek, Bodrum Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen ‘Happy Love Year’ yılbaşı partilerinin kış turizmi adına çok önemli bir faaliyet olduğunu sözlerine eklediler.

 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum’un dört mevsim farklı güzellikleri sunan bir turizm kenti olduğunu belirterek ilçenin tarihi, kültürü ve eğlence hayatı hakkında Nijerya heyetini bilgilendirdi. Bu yıl ilk kez düzenlenen ‘Happy Love Year’ partisi hakkında da konuklarını bilgilendiren Başkan Aras, Bodrum Belediyesi olarak kendilerine her türlü desteği vereceklerini söyledi.

 

 

12 AY TURİZM İÇİN FARKLI ÜLKELERDEN ALTERNATİF OLUŞTURUYORUZ

 Kartaca Turizm yetkilileri Özge Günay Çetinkaya, Gizem Olgun, Emre Dinçer ve Furkan Sağan’ın da katıldığı ziyaretlerde kentin tarihi, kültürel dokusu, mavi yolculuğu ve turizm potansiyelini konuk acente yöneticilerine anlattıklarını belirten Kartaca Turizm yetkilisi Özge Günay Çetinkaya Bodrum’a birçok alternatif pazardan misafir getirdiklerini belirterek, "Bodrum turizminin gücüne inanıyoruz. Ve mutlaka yeni altertanif pazarlar üretmek zorunda olduğumuzu biliyoruz. Yeni pazarlardan da iş birlikteliği kurduğumuz partnerlerimizi de buraya getirerek, Akdeniz çanağındaki bu turizm cennetini daha fazla tanıtma ve ekonomisine katkıda bulunma fırsatı yakalıyoruz." dedi. Nijeryalı seyahat acentesi yetkilileri ziyaretleri sonrası Bodrum’un tarihi yerlerini ve kültürel müzelerini gezip, akşam saatlerinde ise, ‘Happy Love Year’ partisi kapsamında düzenlenen yeni yıl etkinliklerine katılarak eğlence mekanlarını gezdiler.

 

 

 

Tarih: 28-12-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum