içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Muğla polisi maske dağıttı

Muğla Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce şehrin farklı noktalarında stant kurularak maskesi olmayan vatandaşlara maske dağıtıldı.

Muğla polisi maske dağıttı
Haberi Sesli Dinle

Muğla Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından “Bizim İçin Değerlisiniz” çalışması kapsamında Sınırsızlık Meydanı, Perşembe Pazarı ve Rüya Park Alışveriş Merkezinde kurulan stantlarda vatandaşlara maske dağıtıldı.

Emniyetten yapılan açıklamada, “Emniyet Teşkilatı olarak temel görevimizin vatandaşın can ve mal güvenliğini korumak olduğu, vatandaşın can güvenliğini tehlikeye düşüren durumların yalnızca asayiş olayları neticesinde gerçekleşmediği, içinde bulunduğumuz salgın sürecinde maske, mesafe, temizlik ve aşı kurallarına uyulması gerektiğini hatırlatmak istedik” ifadelerine yer verildi.

 

KAMUYA AÇIK ALANLARDA MASKE ŞART

 

Maske kullanılmadığı takdirde vatandaşların can güvenliğinin yine risk altında bulunacağının ifade edildiği açıklamada ayrıca şu düşünceler aktarıldı:
“Kamuya açık alanlarda mutlaka maskeli olarak bulunulması ve sosyal mesafenin korunarak temizlik kurallarına da azami özen gösterilmesi gerektiği vatandaşlara bir kez daha hatırlatılmıştır. Vatandaşlara salgın kurallarının yanı sıra iletişim yoluyla dolandırıcılık başta olmak üzere suçlardan korunma konusunda bilgilendirme çalışması gerçekleştirilmiştir. Kendilerini arayarak çeşitli bahane ve gerekçelerle para, altın vb. isteyen şahıslara itibar etmemeleri ve karşılaştıkları şüpheli durumları 112 ihbar hattına bildirmeleri istenmiştir.
Düzenlenen bu tür çalışmalarla Emniyet Teşkilatının her zaman yanlarında olduğunu hissettiklerini belirten vatandaşlar ‘Bizim İçin Değerlisiniz’ çalışması kapsamında halkın sağlığının da can güvenliğini koruma hizmetinin bir parçası olarakgörülmesinden duydukları memnuniyeti ifade etmişlerdir.”

Tarih: 17-10-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum