içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Mezarlıklar müdürü uyardı: 14 günde 26 kişi coronavirüsten öldü, aşı olun

Muğla’nın Milas ilçesinde iki hafta içerisinde 26 kişinin coronavirüsünden ölmesi sonucu Milas Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Erdal Semercioğlu sosyal medyadan uyarıda bulunarak herkesi aşı olmaya davet etti. Semercioğlu “Lütfen AŞI olalım. Maske ve mesafe kurallarına riayet edelim...” dedi.

Mezarlıklar müdürü uyardı: 14 günde 26 kişi coronavirüsten öldü, aşı olun
Haberi Sesli Dinle

Muğla’nın Milas ilçesinde coronavirüsten ölümlerin hız kesmemesi üzerine Milas Belediyesi Şehir Mezarlığı  Müdürü Erdal Semercioğlu iki hafta içerisinde 26 kişinin coronavirüsünden yaşamını yitirdiğini belirterek açıklamalarda bulundu. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’da on gün önce amcasını coronavirüsten yitirmiş uyarılarda bulunmuştu.

 

MEZARLIKLAR MÜDÜR UYARDI

 

Milas Şehir Mezarlığı Müdürü Erdal Semercioğlu, sosyal medya paylaşımında son 14 gün içerisinde tam 26 kişinin Kovid-19 sebebiyle yaşamını kaybettiğine dikkat çekerek herkesi aşı olmaya ve Kovid-19 tedbirlerine uymaya davet etti. Semercioğlu, Hayat Eve Sığar uygulamasında kırmızı ile gösterilen risk alanlarındaki artışa paralel olarak, Milas’ta Covid-19 kaynaklı ölümlerde artış yaşandığını teyit eden bir paylaşımda bulundu.

Milas halkını aşı olmaya ve Kovid-19 tedbirlerine uymaya davet eden Semercioğlu, durumun çok ciddi olduğuna vurgu yaparak, “Aralık ayının başından bu güne 14 günde Milas merkez ve mücavir alanları dahilinde 26 vatandaşımız koronadan vefat etmiştir. Lütfen AŞI olalım. Maske ve mesafe kurallarına riayet edelim...” dedi.

 

 

BELEDİYE BAŞKANI AMCASINI KAYBETMİŞ UYARIDA BULUNMUŞTU

 

99 yaşındaki amcası Sadık Tokat’ koronavirüs sebebiyle kaybeden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Sülalemizin ve hatta köyümüzün en yaşlısıydı Sadık Tokat Amcamız… 100 yaşına dayanmıştı. Yaşam boyu çok zorlukların üstesinden gelmişti. Çok çalışkan ve dayanıklıydı. Covid'e yenildi. Bugün Karacahisar'da son yolculuğuna uğurladık. Toprağı bol, mekanı cennet olsun. Hepimizin başı sağ olsun. Herkes tedbiri elden bırakmasın, salgın geçmiş değil” diye konuşmuştu.

 

Tarih: 14-12-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum