içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Memleket Partisi “Bodrum’un sorunlarını STK’larla paylaştı”

Memleket Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından Bodrum'da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştirildi. Memleket Partisi Bodrum İlçe Başkanı Ozan Özgür, Parti Meclis Üyesi Süleyman Dinçberk ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin katıldığı ziyaretlerde sivil toplum kuruluşu yöneticileriyle Bodrum'un sorunları konuşuldu.

Memleket Partisi “Bodrum’un sorunlarını STK’larla paylaştı”
Haberi Sesli Dinle

Ziyaretlerde Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersen, Yönetim Kurulu  Başkanı Mahmut Kocadon ve yönetim kurulu üyeleri, Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hasan Kablı, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez ve Deniz Ticaret Odası Bodrum Başkanı Orhan Dinç ile fikir alışverişinde bulunan Memleket Partisi ekibi, Bodrum hakkındaki tespitlerini paylaştı. Ziyaretlere, Memleket Partisi Parti Meclis Üyesi Süleyman Dinçberk, Memleket Partisi Bodrum İlçe Başkanı Ozan Özgür, Yönetim Kurulu Üyeleri Levent Kaynak, Tolga Temel, Ersen Yağcıoğlu, Hakan Özbek, Mustafa Kara ve Sercan Pirimoğlu katıldı.

 

 

Memleket Partisi Parti Meclis Üyesi Süleyman Dinçberk, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile gerçekleştirdikleri gezilerde Anadolu’da yaşayan insanların Bodrum’a olan ilgisini ve sevgisini birebir görme şansı olduğunu ifade ederek, “Vatandaşlarımızın, Bodrum’u duyduklarında yüzlerindeki gülümsemeyi görmek beni çok mutlu ediyor. Anadolu’daki bu duygunun oluşmasında sizlerin yaptığı işlerin ve çalışmaların büyük payı var. Bodrum, yıllar boyunca büyüklerimiz tarafından gerçekleştirilen özverili çalışmalarla bu günlere geldi. Bizler de Genel Başkanımız Muharrem İnce’nin her zaman dediği gibi, hep doğruya doğru diyeceğiz. Memlekete katkısı olan herkese destek vereceğiz” dedi.

 

Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıları, gerçekleştirdikleri gezilerde daha derinlemesine hissettiklerini belirten Dinçberk, “Kurda yaşanan dengesizlik, maliyet artışları, yakıta gelen zamlar esnafımızın belini büküyor. Çoğu esnafımız siftah yapmadan işyerini kapatıyor. Maliyet artışları ürünlere yansıyor, vatandaşlar alışveriş yapmakta zorlanıyor. Bir an önce ülkenin ekonomi politikasının elden geçirilmesi ve değiştirilmesi lazım. Esnafımızın güçlenmesi ve ülkemizin refaha kavuşması için bu şart” şeklinde konuştu.

 

 

Memleket sevdasıyla, Bodrum aşkıyla çalıştıklarını ifade eden Bodrum İlçe Başkanı Ozan Özgür ise ziyaretleri ve Bodrum ile ilgili tespitlerini şöyle değerlendirdi: “ Bizler yaşadığı memlekete sahip çıkan, her zaman doğrunun yanında olmak için çalışan, Bodrum sevdalısı bir ekiple birlikte hareket ediyoruz. Bodrum’da odalarımız çok güzel işlere imza atıyor. BODTO’da Sayın Mahmut Kocadon’un öncülüğünde başlatılan Agro Turizm çalışmalarını, yeşil enerji çalışmalarını bizler de destekliyoruz. Denizcilerin yaşadığı sorunlar, şoför esnafının yaşadığı sorunlar bizim sorunlarımız. Düşünün Bodrum’un en önemli sektörlerinden bir çok kolda iş imkanı sunan İçmeler Sanayi Bölgesi'ne, aylardır ne ulaşmak ne, tır-kamyon göndermek imkansız. O bölgede gerçekleştirilen altyapı çalışmalarındaki düzensizliğin bedelini yine o bölgedeki esnafımız, çalışanlarımız ve tabii ki bölgede yaşayan halkımız ödüyor. İnsanlar İçmeler’deki işlerine botlarla gidiyor neredeyse. Yollardaki çalışmaların gecikmesi nedeniyle şoför esnafımız her hafta sanayide amortisör yeniliyor, lastik değiştiriyor. Memleketini seven, işini en iyi yapandır. Hizmet için koltuklarda oturan yöneticilerin daha özenli ve düzenli çalışması lazım. Bu memleket hepimizin.”

Tarih: 19-01-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum