içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Mabel Matiz Antik Tiyatro’da coşturdu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sezonu ilk konserini Antik tiyatro’da Mabel Matiz verdi. Konseri aralarında ünlü sanatçılarında olduğu yaklaşık 1500 kişi izledi.

Mabel Matiz Antik Tiyatro’da coşturdu
Haberi Sesli Dinle

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Antik Tiyatro’da dün akşam konser veren Türk müziğinin ünlü ismi Mabel Matiz şarkıları ile izleyenleri keyifli anlar yaşattı. Matiz’i dinlemeye gelenlerin arasında Funda Arar, eşi Febyo Taşel ve İzel  gibi ünlü isimler de yer aldı.

 

Yaz boyunca Bodrum, Çeşme, Marmaris, Kuşadası, Datça, Alanya, Antalya, Altınoluk ve Ayvalık gibi birçok şehirde düzenlenecek olan konserlerle Yıldız Tilbe, Kenan Doğulu, Sertab Erener, Funda Arar, Sibel Can, Erol Evgin, Ferhat Göçer, Levent Yüksel, Candan Erçetin, Ayta Sözeri, Cem Adrian, Zülfü Livaneli, Buray, Mor ve Ötesi, Gazapizm, Duman, Yüzyüzeyken Konuşuruz ve Karsu gibi sanatçıların dışında Stand Up'ın genç ve başarılı temsilcisi Doğu Demirkol ve dünyaca ünlü piyano virtüözü Evgeni Grinko’yu sanatseverlerle buluşturacak olan KerkiSolfej, muhteşem serinin açılışını Mabel matiz konseri ile yaptı.

 

Matiz şarkı arasında sanatseverlere yönelik yaptığı konuşmada “Şükür kavuşturana. Çok heyecanlıyım ve bol bol saçmalamayı düşünüyorum izninizle. Hayat malum...  Bu akşam bu güzel atmosferde şarkılarımla sizleri gündelik hayattan azıcık da olsa uzaklara götürebilirsem ve o uzaklardan hep beraber el ele geri dönebilirsek çok mutlu olacağım” dedi.
Konser bitiminde sahneden ayrılan matiz hayranlarının yoğun alkışları ve  ısrarı üzerine sahneye bir kez daha dönerek “Yaşım Çocuk” şarkısına bis yaparak konseri tamamladı.

 

Mabel Matiz’un Türrkiye turnesindeki konserlerine 16 Temmuz Cuma Marmaris Amfi Tiyatro, 17 Temmuz Cumartesi Datça Açıkhava Tiyatrosu, 27 Temmuz Salı İstanbul Harbiye Açıkhava Tiyatrosu, 6 Ağustos Cuma Antalya Açıkhava, 7 Ağustos Cumartesi Alanya Açıkhava Tiyatrosu, 14 Ağustos Cumartesi İstanbul Harbiye Açıkhava Tiyatrosu, 28 Ağustos Cumartesi Kuşadası Altın Güvercin Amfi Tiyatro ve 29 Ağustos Pazar Bodrum Antik Tiyatro sahnesinde devam edeceği açıklandı.

 

Tarih: 10-07-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum