içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Kulaçlar Cumhuriyetin 100’üncü yılı anısına atıldı

Datça’da geleneksel hale gelen Açık Deniz Kış Yüzme Maratonu bu yıl 17’nci kez gerçekleştirildi. 250 yüzücünün katıldığı maratonda kulaçlar Cumhuriyetin 100’üncü yılı anısına atıldı.

Kulaçlar Cumhuriyetin 100’üncü yılı anısına atıldı
Haberi Sesli Dinle

17’nci Datça Açık Deniz Kış Yüzme Maratonu 7 Ocak Cumartesi günü Taşlık Plajında gerçekleştirildi. Her yıl bir tema ile gerçekleştirilen maraton bu yıl Cumhuriyetin 100’üncü yıl anısına düzenlendi. Datça Kaymakamlığı, Datça Belediyesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO)  ev sahipliğinde gerçekleştirilen maratona MUTSO adına Meclis Başkanı H. Koray Özcan, Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, Meclis Başkan Yardımcısı Deniz Dakikoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Selma Ünal, komite üyeleri Recai Keçeci, Gülsevil Akkoyun, Yankı Bora katılım sağladı.

Bin 500 metre kısa parkur ve 5 bin metre uzun parkur olarak planlanan maratona toplamda 250’yi aşkın yüzücü katıldı. Maratonda her iki parkurda genel klasman ve yaş kategorilerine göre kadın ve erkek olarak dereceye girenlere madalyaları ve kupaları teslim edildi. Su sıcaklığının 20o’yi bulduğu hafta sonunda Datça yoğun bir kalabalıkla renkli görüntülere ev sahipliği yaptı.

 

 

 

Tarih: 08-01-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum