içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Köpeğe çarpmamak için yön değiştiren araba ağaca çarptı iki genç feci şekilde yaşamını yitirdi

Bu sabah saatlerinde meydana gelen kazada köpeğe çarpmamak için direksiyonu kıran ve bir ağaca çarpan otomobildeki iki gencin feci şekilde ölümü ülkeyi yasa boğdu.

Köpeğe çarpmamak için yön değiştiren araba ağaca çarptı iki genç feci şekilde yaşamını yitirdi
Haberi Sesli Dinle

Yunanistan’ın Galaksidi kentinde bu sabah saatlerinde meydana gelen kazada Panagiotis’un kullandığı otomobil evden çıktıktan kısa bir süre önlerine çıkan sokak köpeğine çarpmamak için aniden direksiyon kırılması nedeniyle yön değiştirdi. Yolun kenarında bulunan ağaca çok şiddetli şekilde çarpan otomobil hurda haline geldi.

 

OLAY YERİNDE YAŞAMLARINI YİTİRDİLER

Otomobilde bulunan 24 yaşındaki sürücü  Ziraat Fakültesi öğrencii Panagiotis ve kız arkadaşı 21 yaşındaki Virgina olay yerinde yaşamını yitirdi.Yunanistan’da ve Galaksidi kentinde büyük şok yaşatan kaza sonra gençlerin cenazeleri itfaiye ekiplerinin çalışması ile üç saatte güçlükle otomobilden çıkarılabildi.

 

 

KAZA EVLERİNE 50 METRE KALA MEYDANA GELDİ.

Yunanistan’da yayın yapan Ora Fokida gazetesinin haberine göre gece eğlenceden dönen iki gencin evlerine sadece 50 metre kala geçirdikleri kaza büyük üzüntü yarattı. Virginia’nın Selanik’te yaşadığı ve erkek arkadaşının yanına tatile geldiği belirtildi. Gençlerin cenazeleri otopsi için Atina Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Kazanın Panagiotis’in aniden önüne çıkan sokak köpeğine çarpmamak için direksionu kırmasıyla meydana geldiği belirtildi.

 

 

 



 

Tarih: 20-08-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum