içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Komşuda vahşet, başına çuval geçirip, ağaca bağlayıp diri diri yaktılar

Yunanistan’ın Kalithea bölgesinde yaşanan olay ülkede günün konusu oldu. Başına çuval geçirilip ağaca bağlanarak diri diri yakılan 45 yaşlarındaki adamın katillerinin bulunması için soruşturma başlatıldı.

Komşuda vahşet, başına çuval geçirip, ağaca bağlayıp diri diri yaktılar
Haberi Sesli Dinle

Olayın içerisinde uyuşturucu mafyasının olduğu iddia edildi. Yunanistan’ın Kalithea Bölgesi’ndeki Katerini kenti yakınlarında meydana gelen olay ülkede insanların kanını dondurdu.

 

KAFASINA ÇUVAL GEÇİRİP DİRİ DİRİ YAKMIŞLAR

 

Yunanistan medyasının geniş yer ayırdığı olayda Katerini kenti yakınlarındaki bir tali yolda ağaca bağlandıktan sonra kafasına çuval geçirilip diri diri yakılan 45 yaşlarındaki bir adamı çobanlar buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen polisler tamamen yanmış vaziyette olan kişinin başında geçirilen çuval benzeri bir cisim olduğunu ve ellerinden ağaca arkaya doğru bağlı olarak yakıldığını belirledi.  Ölen kişinin daha öncede uyuşturucu kullandığı ve satmaktan sabıkasının bulunduğu belirtildi.

 

ÜÇ GÜNDÜR KAYIPTI

 

Vahşice öldürülen kişin ailesinin pazartesi gününden bu yana kayıp olduğunu belirttiği ve olayın uyuşturucu mafyası tarafından yapıldığı iddia edildi. Polisin olayla ilgili bölgede geniş soruşturma başlattığı belirtildi.

Tarih: 16-06-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum