içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Kenan Doğulu Bodrum’u salladı

Muğla’nın Marmaris ilçesindeki konserinden sonra Bodrum Antik Tiyatro’da sahne alan Türk pop müziğinin usta ismi Kenan Doğulu söylediği hareketli parçalarla hayranlarına inanılmaz anlar yaşattı.

Kenan Doğulu Bodrum’u salladı
Haberi Sesli Dinle

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Antik Tiyatro’da Kerki Solfej’in düzenlediği Yaz Konserleri kapsamında sahne alan Türk pop müziğinin usta ismi Kenan konserine "İlk Adımı Sen At" şarkısıyla başladı. Doğulu, her iki konserdede "Ara Beni Lütfen", "Tencere Kapak", "Kandırdım" gibi en sevilen şarkılarını sevenleriyle hep bir ağızdan seslendirdi.

 

ANNESİ VE KIZKARDEŞİDE SEYİRCİLERİN ARASINDAYDI

 

Doğulu’yu yaklaşık 1500 hayranının yanı sıra izleyenler arasında annesi Serpil Doğulu, kız kardeşi Canan Doğulu eşi Emre Özdemir ve oğulları, Can Özdemir, Pelin Karahan, Ceyhun Fersoy-Begüm Öner, Aslı Berker 'de yer aldı.

Tuşlu çalgılarda Ozan Doğulu ve Mustafa Haybat, davulda Nedim Ruacan, perküsyonda Abbas Karacan, bas gitarda Orhan Deniz, elektro gitarda Gökay Semercioğlu, vokallerde Duygu Soylu ile Sinem Yalçınkaya, saksafonda Toygun Sözen ve Serkan Altınok, trompette Tolga Bilgin ve trombonda Ziya Arman sahnede Kenan Doğulu’ya eşlik ettiler.

Kenan Doğulu konserler dizisine bu akşam Çeşme Açık Hava Tiyatrosu’nda devam edecek.

 

 

 

Tarih: 20-07-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum