içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Kaptan Kerem ile Yunanlı Gogo’nun aşkları olay oldu, işte o hikaye

Kaptan Kerem Ercüment ile 1,5 mil uzaklıktaki Kızılhisarlı (Meis) Adası’nda yaşayan restoran çalışanı Gogo Karydogianni’nin aşkları Yunanistan’da olay oldu. Kerem ile Gogo’nun iki yıl önce tanışıp nişanlanmaları Yunan medyasında geniş yer aldı. Ege’nin iki yakasında düğün için hazırlıklara başlandığı belirtildi. Kerem ile nişanlanan ve geldiği Kaş ilçesinden pandemi nedeniyle bir buçuk yıldır 1,5 mil uzaklıktaki ülkesine gidemeyen Yunan gelin aşklarını anlattı.

Kaptan Kerem ile Yunanlı Gogo’nun aşkları olay oldu, işte o hikaye
Haberi Sesli Dinle

Antalya'nın Kaş ilçesine 1,5 mil uzaklıktaki Kızılhisarlı Adası'na Yunanistan'ın sık sık asker takviyesi ile gerilen Türkiye Yunanistan ilişkileri bu kez Türk kaptan ile Yunanlı kadın restoran işletmecisinin aşkları ile gündeme geldi.

Antalya’nın Kaş ilçesinde yaşayan Kaptan Kerem Ercüment ile 1,5 mil uzaklıktaki Kızılhisarlı (Meis) Adası’nda yaşayan restoran çalışanı Gogo Karydogianni’nin aşkları Yunanistan’da olay oldu. Kerem ile Gogo’nun iki  yıl önce tanışıp nişanlanmaları Yunan medyasında geniş yer aldı. Ege’nin iki yakasında düğün için hazırlıklara başlandığı belirtildi. Kerem ile nişanlanan ve geldiği Kaş ilçesinden pandemi nedeniyle bir buçuk yıldır 1,5 mil uzaklıktaki ülkesine gidemeyen Yunan gelin aşklarını anlattı.

Antalya’nın Kaş ilçesinde kaptanlık yapan Kerem Ercümen yaklaşık birbuçuk yıl önce üç mil uzaklıktaki Kızılhisarlı (Meis) Adası’na yaptığı seferde gemiden inip bir restoranda arkadaşları ile yemek yedi. Yunanistan vatandaşı Gogo Karydogianni’nin işlettiği restoranda yemek yedikten sonra kahve için ve kısa bir süre sohbet eden ikili çift, iki hafta sonra yine restoranda bir araya gelip sohbet etti.

 

 

MUSLUK SUYUYLA YAPILAN FRAPPE AŞKIN İLACI OLDU

 

Gogo Kardydogianni Kaptan Kerem Ercüment ile tanışmasını ve aşklarının başlamasını www.protothema.gr haber sitesini anlattı. Kardydogianni “2019 seçimlerinde adanın belediye meclis üyesiydim ve belediye başkan adayıydım. Kerem sık sık bizim restorana gelmeye başlamıştı. Yine bir gün  yemek yedikten sonra benden farppe yapmamı istemişti, bende frappeyi normal olarak buzlu su ile değil musluk suyu ile yaparak vermiştim. İki gün sonra yine aynı şeyi yaptım. Bu kez mutfağa arkamdan gelip frappeyi kibarca kasıtlı olarak mı kötü yaptığımı sordu. Bende bana iyi frappe yapmadığımı söyleyeceksin, dimi dedim. Kerem’in bakışları ve sesinin tonu değişti, işte ne olduysa o arada oldu, aramızdaki sıcak dostluk böyle başladı, inadına musluk suyu ile yaptığım frappe aşkımızın ve dostluğumuzun simgesi oldu” dedi.

 

 

AYNI ACIYI ÇEKİYOR, AYNI DUYGULARI PAYLAŞIYORUZ, KARIM OLMANI İSTİYORUM

 

Gogo anlatmaya devam etti: Ondan sonra Kerem bana “Ben Türk ve Müslüman olabilirim, sende Rum Hristiyan olabilirsin, ama aynı şeyi seviyoruz, aynı duyguyu yaşıyor ve paylaşıyoruz, aynı acıyı çekiyoruz, karım olmanı istiyorum, ilk gördüğüm andan itibaren sana aşığım, seni din ve yaşamın konusunda asla zorlamayacağım, dedi ve kendi yaşantısını görmem için beni Türkiye’ye davet etti” ifadelerini kullandı.

Kardydogianni açıklamasının devamında Kaş’a gittiğini belirterek “Beni yemeğe davet etti. Ünlü şarkıcılarımız Anna Vissi ile Haris Aleksio’nun müziklerini dinledik, çok etkilendim, Yunanistan adalarında birçok dostu olduğunu öğrendim” diye konuştu.

 



ANNE VE BABAMA HAYATLARININ SÜRPRİZLERİNİ YAPTIM

 

Gogo Kardydogianni, ailesinin durumdan haberi olmadığı için işlettiği restoranda Kerem’i bir masa hazırlayarak oturttuğunu ve ailesi ile tanıştıracağını belirttiğinde Kerem’in büyük bir gerginlik yaşadığını söyleyerek “Kerem masada tek başına oturuyordu, annem babam geldiğinde durumu anladılar, seslerini çıkarmadılar. Kerem iyice rahatsız oldu. Ve söyleyeceklerini Yunancaya çevirmemi söyledi. Kerem cebinden çıkardığı hediyede içinde zincirli bir haç bulunan kolyeyi çıkartarak “Müslüman olabilirim ama bizi hiçbirşey ayıramaz, ne siyaset, ne din, sadece biz dil ayırabilir, hepinizi çok seviyorum” dedi. Annem babam, gidersem, evin kapısının kapanacağını söyleyerek, tepki gösterdi. Kerem Türkiye’ye döndü. Dedem ve büyük annem bana, Kerem ile evlen O’nunla gitmek istiyorsan Türkiye’ye git yerleş, bu adamdan ayrılma seni seviyor” dedi. Öbür gün biletimi alıp Kerem’in yanına gittim ve o günden itibaren hiç birbirimizden ayrılmadık, nişanlandık” diye konuştu.

 

1,5 YILDIR ÜLKESİNE GİDEMİYOR, KAŞ’TA MAHSUR KALDI

 

Pandemi nedeniyle sadece 1,5 mil uzaklıktaki ülkesine gidemediğini belirten Kardydogianni “Kerem ile birlikte yaşıyoruz ancak kapılar açılmadığı için ülkeme dönemiyorum. Mitsotakis ve Sayın Erdoğan’ın görüşmelerinden olumlu sonuç çıkmasını ve kapıların açılmasını bekliyorum, ardından Kerem ile Akdeniz’in iki yakasında düğün yaparak evleneceğiz” dedi.

 

anterhaber.com'a konuşan Kaptan Ercüment “Hayatımızın en mutlu günlerini yaşıyoruz”

 

Antalya’nın Kaş ilçesine 1,5 mil uzaklıktaki Kızılhisarlı (Meis) Adası’nda yaşayan Gogo Karydogianni ile yaşadıkları arkadaşlık kısa sürede aşka dönüşen ve evlenme kararı veren kaptan Kerem Ercüment Sözcü gazetesine konuştu.

 

AŞKIMIZ EGE VE AKDENİZ’İN DOSTLUK KÖPRÜSÜ OLSUN

 

Ercüment “Gogo ile tanıştıktan sonra hayatımızın akışı değişti. Kaptan olduğum için yöredeki adaları ve insanları çok iyi biliyorum, asla bir gerginliğimiz olmadı. Ancak Gogo’nun Yunanlı olması benim Türk olmam başlarda aile arasında kısa süreli gerginlik yaşanmasına neden oldu. Ardından Gogo Kaş7a geldi ve pandemi nedeniyle 1,5 yıldır 1,5 mil uzaklıktaki evine dönemedi, hasret yaşadı. Ancak bu süre içerisinde hem birbirimizi iyi tanıdık, hemde Gogo’yu memleketim Kocaeli’ne götürüp ailem akrabalarımla tanıştırdım, Türkiye’yi gezdirdim. İçerisinde Türklere olan bazı önyargılar tamamen ortadan kalktı, şu anda hiçbir sorunumuz yok ve evlilik hazırlığı yapıyoruz. Türk ve Yunan makamlarından resmi belgeleri ileterek  pandeminin açılmasının hemen ardından Akdeniz’in iki yakasındada düğün yapıp hayatımızı birleştireceğiz”. Aşkımızın Gogo ile birlikteliğimizin Ege ve Akdeniz’de sağlık bir dostluk köprüsü olmasına katkıda bulunacağına inanıyoruz” diye konuştu.

 

 

Tarih: 24-06-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum