içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

İYİ Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı AK Parti’ye geçti

Muğla’nın Bodrum ilçesinde İYİ Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Yıldızel, gençlik kolları ve partisinden istifa ederek AK Parti’ye geçti.

İYİ Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı AK Parti’ye geçti
Haberi Sesli Dinle

Muğla’nın Bodrum ilçesinde İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Burak Yıldızel, gençlik kolları başkanığı ve partisinden istifa ederek AK Parti’ye katıldı.

AK Parti ilçe teşkilatı binasında İlçe Başkanı Osman Gökmen ve AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Azat Erol Ataş düzenlenen tören ile Burak Yıldızel’in üye kaydını yapıp, parti rozetini taktı.

AK Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen yaptığı açıklamada “İyi Parti Bodrum ilçe gençlik kolları başkanlığından istifa edip AK Parti ailemize geçerek millete hizmetin partisi olan AK Parti'mizin çatısı altında Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşları olarak Bodrum’un yarınları ve kalkınması için,  gelişmesi için Bodrum adına AK Parti çatısı altında hizmet etmeyi tercih eden Burak Yıldızel’i tebrik ediyorum. Bugün rozetini taktık, üyeliğini de aldık. Bodrum’un geleceği, Türkiye'nin geleceği, bu ülkenin bekası, büyümesi, gelişmesi adına AK Parti büyük bir şans, Cumhurbaşkanımız büyük bir şans. Biz bu şansı değerlendirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Tarih: 10-09-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum