içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

İş aramaya geldiği gün boğularak ölüyordu, arkadaşları son anda kurtardı

Muğla’nın Bodrum ilçesine iş aramak için gelen Amasyalı aşçı geldiği gün girdiği denizde boğuluyordu. Genç aşçının çırpındığını gören arkadaşları son anda aşçıyı kurtardı. Aşcı Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

İş aramaya geldiği gün boğularak ölüyordu, arkadaşları son anda kurtardı
Haberi Sesli Dinle

Yaşadığı Amasya ilinden bu sabah saatlerinde iş aramak için Bodrum’daki arkadaşlarının yanına gelen 29 yaşındaki Yakup Torun öğleden sonra denize girmek için Gümbet Plajı’na gitti.

Arkadaşlarından ayrılan ve denize giren Torun yaklaşık 50 metre açıldıktan sonra batıp çıkmaya başladı. Arkadaşlarının on anda fark edip denize atlayarak yarı baygın vaziyette karaya çıkardığı Torun çağrılan ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

 

Torun’un tedavisi sürerken arkadaşları büyük şok yaşadı. Kadir K. “Arkadaşımız yüzme biliyordu ama burada ilk kez denize giriyordu. Bizden ayrıldıktan sonra biraz açıldı, ardından batıp çıkmaya başladı. 3-4 kişi denize atlayarak güçlükle Yakup’u sahile çıkardık. Ardından sağlık ekipleri müdahale etti” dedi. Torun’un hayati tehlikesi devam ederken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Tarih: 05-05-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum