içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Hüsnü Şenlendirici klarnetini konuşturdu: Ülke arabesk hale geldi

Bodrum'da sahne alan klarnetin usta ismi Hüsna Şenlendirici hayranlarına unutulmaz iki saat yaşattı. Şenlendirici “Ülke arabesk hale geldi, bu geceye arabesk yakışır” dedi.

Hüsnü Şenlendirici klarnetini konuşturdu:  Ülke arabesk hale geldi
Haberi Sesli Dinle

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Ortakent  Mahallesi’ndeki Varyete Bodrum’da sahne alan klarnetin usta ismi Hüsnü Şenlendirici konserine Sezen Aksu'nun  '' Ah İstanbul'' şarkısıyla başladı.

 

ÜLKE ARABESK HALE GELDİ

Şenlendirici şarkı aralarında yaptığı konuşmada  '' Arkadaşlar bu gece arabesk bir gece olacak, zaten ülke arabesk hale geldi, bende arabesk şarkılar söyleyeceğim, yani güzel bir gece olacak'' diyerek programına yoğun bir istek üzerine tekrar '' Ah İstanbul'' şarkısını bir kez daha söyleyerek devam etti.

 

 

KLARNETİ İLE ŞOV YAPTI

 Bodrum’daki  ikinci  konserini  veren Şenlendirici’ye hayranları büyük ilgi gösterdi, konser anında sık sık öz çekim yapıp hatıra fotoğraf çektirdiler. Klarneti ile yaptığı solo ve söylediği şarkılarıyla izleyenleri hayran bırakan Şenlendirici konser sonrasında dakikalarca ayakta alkışlandı.

 

Tarih: 22-07-2022

Ayhan Eyikocak / 22-07-2022 13:33:00

Bu ülke Arap etkisinden mmüziktede kurtulmalıdır. Aydın ve sanatçıların görevi, toplumu bir basamak yukarı taşımaktır. Yeteneğin bu doğrultuda kullanımı doğru olur.

FACEBOOK YORUM
Yorum