içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

HDP ilçe binasına saldırı! Şüpheli gözaltına alındı

Sabah saatlerinde 28 yaşındaki A.T.D., HDP ilçe binasına silahlı saldırıda bulundu. Polis tarafından gözaltına alınan şüphelinin 2018 yılında da HDP ilçe binasına saldırı girişiminde bulunduğu öğrenildi.

HDP ilçe binasına saldırı! Şüpheli gözaltına alındı
Haberi Sesli Dinle

Marmaris'te sabah saatlerinde HDP ilçe binasına silahla saldırıda bulunulduğu ihbarı üzerine polis ekipleri sevk edildi. Saldırıyı gerçekleştirdiği belirlenen A.T.D. (28) polis tarafından gözaltına alındı.

 

2018'DE DE BENZER BİR GİRİŞİMDE BULUNMUŞ

 

Şüphelinin saldırıda kullandığı silah da ele geçirildi. Şüphelinin HDP ilçe binasına taksiyle geldiği, 2018 yılında da aynı şekilde HDP ilçe binasının camını kırdığı ve 'mala zarar verme' suçundan işlem yapıldığı tespit edildi.

 

PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRÜYORMUŞ

 

Şüphelinin psikolojik tedavi gördüğü, bu nedenle ilaç kullandığı, her ay İstanbul'a psikolog görüşmesine gittiği, 2012 yılında da İstanbul Ruh Sinir Hastanesi'nde 1 ay süreyle kaldığı belirlendi.

 

Muğla Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada ise :

 

14.07.2021 Çarşamba günü (bugün) saat 06.20 sıralarında Marmaris HDP ilçe binasına pompalı tüfekle silahlı saldırıda bulunan 2018 yılında da HDP İlçe binası camını kırdığından, mala zarar verme suçundan hakkında işlem yapılan A. T. D. isimli şahıs, olay mahallinde güvenlik kuvvetleri tarafından yakalanarak gözaltına alınmış olup, adli işlemler devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur, denildi.

 

 

Tarih: 14-07-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum