içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Hazineye ait denize yakın 3 arazi satıldı, 2 arazinin imarı değişti

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İzmir ve Muğla’da denize yakın arazilerin satışının yapıldığını, Aydın ve Balıkesir’deki arazilerin ise niteliğinin ‘turizm tesis alanı’ olarak güncellendiğini duyurdu.

Hazineye ait denize yakın 3 arazi satıldı, 2 arazinin imarı değişti
Haberi Sesli Dinle

Hazine ve Maliye Bakanlığına bağlı Özelleştirme İdare Başkanlığı İzmir’in Çeşme ilçesinde iki, Muğla’nın Marmaris ilçesinde de bir arazinin özelleştirilerek satışının yapıldığını duyurdu.

Resmi Gazetede yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararına göre Aydın’ın Didim ve Balıkesir’in Edremit ilçelerinde denize yakın arazilerin imarında değişikliğe gidildi.

İşte o kararlar:

İzmir’in Çeşme ilçesi Dalyan Mahallesi 7902 ada 2 parseldeki 2 bin 500 metrekare yüz ölçüme sahip taşınmaz, 31 milyon 500 lira bedelle Cerem Elektronik Sanayi Ticaret Anonim Şirketine,

İzmir’in Çeşme ilçesi Sakarya Mahallesi 6702 ada 1 parseldeki 2 bin 832 metrekare yüz ölçüme sahip taşınmaz 33 milyon 150 bin lira bedelle Cerem Elektronik Sanayi Ticaret Anonim Şirketine,

Muğla’nın Marmaris İlçesi İçmeler Köyü, 2575 parseldeki 18 bin 466 metrekare yüz ölçüme sahip taşınmaz 545 milyon lira bedelle Türkiye İş Bankası Anonim Şirketine satıldı.

Aydın ili Didim ilçesi Altınkum Mahallesi 373 ada 8 parseldeki taşınmazın niteliği ‘Ticaret-turizm alanı, günübirlik tesis alanı, park, otopark, yol’ olarak

Balıkesir ili Edremit İlçesi Akçay Mahallesi 606 ada 511 parseldeki taşınmazın niteliği ‘Ticaret-turizm-konut alanı, trafo, yol’ olarak değiştirildi.

Tarih: 15-01-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum