içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Harley Davidson motorculardan tarihi okula anlamlı destek

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir yıl önce kurulan Harley Davidson Owner Group motosiklet tutkunları Akyarlar köyündeki 80 yıllık tarihi okulu yeniledi. Motosikletleri ile okula giden gruba çocuklar büyük sevgi gösterisinde bulundu. Grup başkanı Cem Yurdakul "Çocuklar bizim geleceğimiz, her türlü desteği vermeye devam edeceğiz" dedi.

Harley Davidson motorculardan tarihi okula anlamlı destek
Haberi Sesli Dinle

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Akyarlar Köyü’ndeki Hacı Mahmut Tınaztepe İlkokulu’nun tüm boya, bakım, kapı, pencere tamiratı ve yenilenmesi, boyanması, tabelaların takılması ve teknolojik aletlerle donatılması için seferber oldu. Harley Davidson Owner Group Başkanı Cem Yurdakul, genel sekreter Murat Kır ve 54 motosiklet tutkunu bugün öğle saatlerinde ilkokula giderek öğrenci ve öğretmenlerle buluştu.

 

 

TARİHİ OKULA MOTOSİKLETÇİ ELİ DEĞDİ

Motosikletleri ile ilkokula gelen motosiklet tutkunları son olarak hep birlikte okulun yeni tabelalarını astı, çocuklarla sohbet etti. 1943 yılında yapılan ve halen 155 öğrenci ve 8 öğretmenin eğitim gördüğü tarihi okulu modern haline gelmesini sağlayan motosiklet tutkunlarına okul müdürü Zeynep Tutucu teşekkür etti. Grubun genel sekreteri Murat Kır “Buradaki tarihi okulun ihtiyacı olduğunu görünce hemen harekete geçtik. Aramızdaki iş insanları, turizmciler birlikte hareket ederek eksiklikleri giderdik. Motosiklet tutkunları olarak bir farkındalık yaratıp çocuklarımızın hayatına eğitimlerine katkıda bulunup onların yanlarında olduğumuzu göstermek istedik” diye konuştu.

 

 

ÇOCUKLARIMIZIN EN İYİ ŞARTLARDA EĞİTİM GÖRMELERİNİ İSTİYORUZ

Öğrencilere motosikletler hakkında bilgi veren grubun lideri Cem Yurdakul “Bizler doğayı, çevreyi seven koruyan ve özellikle eğitime önem veren kişileriz. Sadece motosiklet üzerine binerek gezdiğimiz düşünülmesin. Yaşadığımız ilçede bir yıl önce grubumuzu oluşturduk ve her yıl en az üç sosyal sorumluluk projesi üretmek ve gerçekleştirmek için çalışmalarımıza başladık. Pandemi ile birlikte Bodrum’un nüfusu ve okullardaki öğrenci sayısıda hızla artarken, çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim görmelerini sağlamak için el ele vererek okulu yeniledik. Her şeyi devletten öğretmenlerden beklememek gerekir, Bodrum’da yaşayan ekmeğini kazanan insanlar olarak elimizden ne gelirse destek vermeye devam edeceğiz, çocuklar bizim geleceğimiz” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

Tarih: 15-09-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum