içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Hafize Arya bebek için Örenli öğrenciler kermes düzenledi

4,5 aylık SMA TİP 1 hastası Hafize Arya bebeğin tedavisine destek olmak için Milas’taki ortaokul öğrencileri kermes düzenleyip 55 bin TL. lik yardım topladı.

Hafize Arya bebek için  Örenli öğrenciler kermes düzenledi
Haberi Sesli Dinle

Isparta’nın Senirkent ilçesine bağlı Büyükkabaca Köyü’nde yaşayan Emin ve Cennet Eryılmaz çiftinin 4,5 aylık bebekleri SMA TİP 1 hastası Hafize Arya’nın tedavisi için Isparta’da düzenlenene destek kampanyasına Milas’ın Ören Mahallesi’ndeki Ören Ortaokulu ve Ören İlkokulu’nda öğrenciler ve öğretmenler kermes düzenledi. Bebeğin Fen Bilimleri öğretmeni Zeliha Turan’ın akrabası olduğu belirtildi.

 

 

350 ÖĞRENCİ 40 ÖĞRETMEN KATILDI

Keje Altınay ve Ada Yılmaz isimli öğrenciler ile birlikte yaklaşık 350 öğrenci ve 40 öğretmenin okulda yaptıkları el sanatları hediyelikler ile evlerinde yaptıkları pasta, börek, dolma, pilav ve keşkek düzenlenen kermeste gün boyu satışa sunuldu. Hafize Arya bebek için çocuklar kermeste satış yapıp 55 bin TL. yardım topladı.

 

 

SEZONUN SONUNDA ANLAMLI YARDIM

Öğrencilerin yardım kampanyasına çocukları ile birlikte destek vere velilerden Altınay Görmüş “Milaslı çocuklarımız Hafize Arya bebek için kermes düzenleneceğini öğrenince bir hafta hazırlık yaptı ve kermesimize Örenlilerin Milaslıların ilgisi ve desteği büyük oldu. Isparta’da yaşayan bebeğimizin ailesine toplanan 55 bin TL. yi gönderdik, çocuklarda bizlerde çok mutluyuz” diye konuştu.

 

 

 

Tarih: 20-01-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum