içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Gümüşlük’te Muharrem İnce’den Hasan ve Sinem’e “İnce öneriler”

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Muğla’nın Bodrum ilçesinde yakınlarının nikah törenine tanık olarak katıldı. İnce yeni evli çifte ayaküstü önerilerde bulundu, geline “Ayağına bas ama damarına basma. Çocuk sayısına karışmam birileri 3 diyor, 5 diyor, arttırıyor, siz kimseden aşağı kalmayın ama. Hayırlı evlat yetiştirin” dedi.

Gümüşlük’te Muharrem İnce’den Hasan ve Sinem’e “İnce öneriler”
Haberi Sesli Dinle

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Gümüşlük Mahallesi’nde yakınlarının bir nikah törenine katılan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce yaptığı espiri ve şakalarla davetlileri kahkahaya boğdu. Fenerci Restoran’da düzenlenen nikah törenine İlçe Başkanı Ozan Özgür ile birlikte, denizci 35 yaşındaki Hasan Zeybek ile 33 yaşındaki Sinem Erol’un nikahına gelen İnce, CHP’li Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın kıydığı nikahta aynı zamanda damat Zeybek’in nikah şahitliğini yaptı. Gelin Erol’un nikah şahitliğini ise üniversite arkadaşı Doğuş Tanrıverdi yaptı.

 

FİZİK ÖĞRETMENİ MUHARREM İNCE’YİM

Gelin ve damadın nikahı kıyılırken Belediye Başkanı Aras’ın “Şahitlik edermisiniz” sorusuna “Fizik Öğretmeni Muharrem İnce” diyerek yanıt veren ve nikahın kıyılmasının ardından kısa bir konuşma yapan ince yaptığı şaka ve espirilerle davetlileri kahkahaya boğdu.

 

 

KİMİLERİ 3 DİYOR, 5 DİYOR ARTTIRIYOR SİZ KİMSEDEN AŞAĞI KALMAYIN

İnce konuşmasında genç evlilere öğütler vererek “Onların bir ağabeyleri olarak kısa bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Yaşamı daha anlamlı kılmak için daha mutlu olmak için daha rahat yaşamak için aslında çok basit konular var. Birincisi birbirinizi çok seveceksiniz, ikincisi birbirinizi çok hoş göreceksiniz, üçüncüsü de birbirinizi az kıskanacaksınız. İki şeyi çok bir şeyi daha az yaparsanız daha mutlu olursunuz diye düşünüyorum. Çocuk sayısına karışmam birileri 3 diyor, 5 diyor, arttırıyor, siz  kimseden aşağı kalmayın ama. Hayırlı evlat yetiştirin. Sinem ayrıca Hasan’ın ayağına basacaksan şimdiden tavsiyede bulunayım ayağına bas ama damarına basma. Allah mesut etsin” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tarih: 29-09-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum