içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Gümbet'te feci kaza...Asfalt döküm kamyonu dükkanların içine devrildi, şoför ölümden döndü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde meydana gelen kazada asfalt döküm kamyonu toprak kayması sonucu dükkanların üzerine düştü. Devrilen kamyondaki şoför kazayı burnu bile kanamadan atlattı.

Gümbet'te feci kaza...Asfalt döküm kamyonu dükkanların içine devrildi, şoför ölümden döndü
Haberi Sesli Dinle

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Gümbet mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde bugün meydana gelen kazada Bodrum Belediyesi Fen ve İmar İşleri Müdürlüğü’ne ait  42 yaşındaki Yılmaz Kundakçı yönetimindeki 48 TU 238 plakalı asfalt yüklü kamyon geri manevra yaparken toprağın birden kaybolması sonucu yan yatarak devrildi.

 

BİNANIN DUVARINA ÇARPARAK DURABİLDİ

Devrilme sonucu yolun 2 metre altında bulunan döşeme atölyesinin ön ve yan duvarlarına çarparak durabilen kamyonun şoförü Kundakçı kazayı hafif sıyrıklarla atlatarak kamyondan kendi olanakları ile çıktı.

 

 

TOPRAK ÇÖKTÜ KAMYON DEVRİLDİ

Döşeme atölyesinin duvarı ve camları kırıldı, maddi hasar oluştu. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi gönderildi. Kazayı görenler şaşkınlığını gizleyemezken kamyon şoförü Kundakçı “Allaha şükür bir şeyim yok elimde birkaç çizik var o kadar, ben manevra yaparken toprak birden çöktü, sanırım burası dolguymuş, ardından kamyon yan yatarak devrildi ve binanın duvarlarına çarparak durabildi” diye konuştu. Asfalt döküm kamyonunun vinç yardımı ile olay yerinden kaldırılacağı belirtildi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 

Yılmaz Kundakçı

 

 

 

Yılmaz Kundakçı

Tarih: 27-09-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum