içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Genç Parti il başkanı Aşkar ve oğlu ölümden döndü

Genç Parti Muğla İl Başkanı, Dünya Barış Elçisi, İ.G.F Genel Başkan Yardımcısı Michael James Aşkar ve oğlu geçirdiği trafik kazası sonucu yaralandı.

Genç Parti il başkanı  Aşkar ve oğlu ölümden döndü
Haberi Sesli Dinle

Genç Parti Muğla İl Başkanı, Dünya Barış Elçisi, Michael James Aşkar’ın eşi ve oğlu geçirdiği trafik kazası sonucu yaralandı.

Muğla’nın Menteşe ilçesi Göktepe yolunda meydana gelen kazada Şenyayla istikametinden Menteşe'ye seyir halinde olan Genç Parti Muğla İl Başkanı Michael James Aşkar (50)yönetimindeki 31 KOJ 69 plakalı otomobil, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu takla attı. Kazada Michael James Aşkar ile oğlu Justin Boreas (11) yaralanırken, çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Michael James Aşkar ile oğlu Justin Boreas Aşkar, sağlık ekiplerinin kaza yerindeki ilk müdahalesinin ardından Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tedaviye alınan baba ile oğlunun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. 

 

 

Aşkar’ın eşi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla üzücü haberi verdi. Yapılan paylaşımda, “Eşim Michael James AŞKAR ve oğlumuz Justin Aşkar trafik kazası geçirdi araç 4 takla atarak şarampole düştü eşimin vücudunda kırıklar var oğlumuzun kafatasında ödem oluşmuş durumda. Çok şükür mucizevi bir kurtuluş oldu. Binlerce şükür, hepinizin dualarını bekliyorum.” ifadelerine yer verdi.

 

Tarih: 09-06-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum