içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Geldiler şimdi dönemiyorlar, 10 km. lik yolu iki saatte gidemediler

Muğla’nın Bodrum ilçesine bayram tatili için gelenler bu sabahtan itibaren dönmeye başladı. Yaklaşık 10 km. lik otomobil kuyruğu nedeniyle kentten iki saatte çıkamayanlar isyan etti.

Geldiler şimdi dönemiyorlar, 10 km. lik yolu iki saatte gidemediler
Haberi Sesli Dinle

Muğla’nın Bodrum ilçesine bayram tatili için gelenler bugün sabah arken satlerden itibaren aynı anda kenti boşaltmaya başlayınca uzun araç kuyrukları oluştu. Bodrum’un Turgutreis, Yalıkavak, Türkbükü ve Gölköy mahallelerinden hareket eden tatilciler 10 km. yolu 2 saatte geçemeyince tepki gösterdi. Acele ederek turistik kentten çıkmaya çalışanlar ise maddi hasarlı kazalara neden oldu. Bodrum’&un Gümbet, Lise ve Emniyet Kavşağı’nda sık sık tıkanmalar meydana geldi. Torba Mahallesi’ndeki yeni otogar kavşağında sıkışan trafik nedeniyle araçlar 20 dakika hareketsiz kaldı.

 

TATİL KABUSA DÖNDÜ

 

Trafik ekipleri karadan açarlarla ve havadan helikopter ile sıkışan trafiği çözmek için gayret gösterdi. Gümüşlük’ten yola çıkan ve Bursa’ya dönen emekli veteriner 60 yaşındaki Galip Kılıç “Bir hafta önce tatile geldiğimizde şehir içinden 1,5 saatte geçebildik, şimdi ise şehir dışına iki saatte çıkamıyoruz. Yol normal açık olsa şimdi İzmir’e varmıştık, tatil kabus oldu, yinede acele etmeden sabırla adım adım ilerliyoruz” dedi.

 

 

Tarih: 24-07-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum