içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Galatasaray başkan adayı Hamamcıoğlu Bodrum’dan bombaladı “Barselona ve Arsenal gibi olacağız”

1905 Bodrum Galatasaraylılar Derneği’ni ziyaret eden Galatasaray Kulübü’nün başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu sert açıklamalarda bulundu. Hamamcıoğlu “Duruş önemli, Galatasaray ve Türkiye’nin duruşu ciddi erozyona uğradı. Bunu düzeltmek için aday olduk. Hiçbir zaman duruşumuzu değiştirmedik. En büyük eksiklerden biride 350 milyon TL. borcu olan kulüpte varlık yönetimidir. Barselona ve Arsenal gibi alt yapı oluşturacağız” dedi.

Galatasaray başkan adayı Hamamcıoğlu Bodrum’dan bombaladı “Barselona ve Arsenal gibi olacağız”
Haberi Sesli Dinle

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Bitez Mahallesi’ndeki Muğla’nın 1905 Bodrum Galatasaraylılar Derneği’ni ziyaret eden Galatasaray Kulübü’nün başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu’nu dernek başkanı Cankat Boylu, Asbaşkan Nazif Barlas ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Başkanlığa aday olan Hamamcıoğlu’na kendisine destek veren üye ve iş insanlarıda eşlik etti. Hamamcıoğlu kulüp üyelerine yönelik yaptığı açıklamada Dursun Özbek ve yönetimini sert bir dille eleştirdi.

 

GALATASARAY GAYRİMENKUL DEĞİL O NEDENLE LANSMANI OLMAZ

Hamamcıoğlu kulübün Türkiye genelinde olduğu gibi erozyona uğradığını ve ciddi bir duruş sağlayamadığını belirterek “Biz duruşumuzu hiç değiştirmedik. Türkiye ve Galatasaray kulübü ise erozyona uğradı. Lansman Galatasaray’da olmaz çünkü lansman bir gayrimenkulün tanıtımıdır. Yani Galatasaray gayrimenkul gözüyle bakan bir yaklaşım var. Biz bunu kabul etmiyoruz. Olsa olsa üyeleri bilgilendirme olur” dedi.

 

 

GALATASARAY’DAKİ EN BÜYÜK EKSİKLİK VARLIK YÖNETİMİDİR

Hamamcıoğlu, bazı mülklerin satışı ile ilgili soruya “Elinizdeki malları satmak en kolay şeydir. Satarsınız bu önemli değil önemli olan elde edeceğiniz varlığı nasıl kullanacağınızdır. Galatasaray’da şu andaki en büyük eksikliklerden biri varlık yönetimidir. Dolayı ise kulübün malını satmak bir proje değildir. Dursun Özbek yaptıklarım yapacaklarımın garantisidir, diyorsa vay halimize. Galatasaray’ın büyüklüğünün önüne kimse geçemez, bu nedenle hırsın aklın önüne geçmemesi gerekir” ifadelerini kullandı.

 

GALATASARAY’DA AHLAK DIŞI ŞEYLER OLDU

Galatasaray’ın eş başkanlar sistemi ile yönetilmek istendiğini belirten Hamamcıoğlu “Galatasaray gibi bir kulüp eş bankalık sistemi ile yönetilemez. Bu kulübün bir lideri olur o üyelerle birlikte yönetir. Kulüpteki en büyük eksikliklerden biride samimiyet ve şeffaflıktır, biz bunu 30 Nisan’dan sonra gördük yaşadık, çok ahlak dışı şeyler oldu, oluyor ama bunları açıklamak doğru değil” dedi.

 

 

BARSELONA VE ARSENAL GİBİ ALT YAPIYA ÖNEM VERMELİYİZ

Yönetime geldiklerinde özellikle spor okullarına ve alt yapıya önem vereceklerini belirten Hamamcıoğlu “Barselona ve Arsenal’deki gibi kendi oyuncumuzu yetiştirip, takımın alt yapısından üst yapısına kadar futbol ekolünü nasıl futbol oynayacağını belirlememiz yazım. Alt yapıdan yetişen bir futbolcu büyüdükçe farklı ekollerde futbol oynamamalı. Ancak bu şekilde kendi yıldızlarımızı yetiştirip satmamız lazım. Galatasaray çaresiz değildir. Spor dışında para kazanacak projeler üretmek zorundayız” diye konuştu.

Hamamcıoğlu kulüp üyelerinin sorularını yanıtladı.

 

Tarih: 04-06-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum