içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Eşinden ayrıldı, işinden çıkarıldı, doğum gününde intihar etti

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve bir süre önce eşinden boşanan 24 yaşındaki Göksenil Feyza Çanoğlu, doğum gününü kutlamaya hazırlanırken dün akşam çalıştığı işinden çıkarılınca yaşadığı evin önündeki pergulaya kendisini asarak yaşamına son verdi.

Eşinden ayrıldı, işinden çıkarıldı, doğum gününde intihar etti
Haberi Sesli Dinle

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Koyunbaba Mahallesi’nde yaşayan ve bir süre önce eşinden boşanan 24 yaşındaki kuaför Göksenil Feyza Çanoğlu dün akşam saatlerinde çalıştığı iş yerinden çıkarıldığını öğrendi.

Çanoğlu bir sitede yalnız yaşadığı evine geldi. Saat 23.30 sıralarında komşularının evin önünden geçerken kendisini i ile evin önündeki pergulaya astığını görmeleri üzerine komşuları 112 acil sağlık ekibi ve jandarmadan yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Çanoğlu’nun yaşamını yitirdiğini belirledi. Olay yerine gelen Çanoğlu’nun yakınları ve arkadaşları büyük şok yaşarken Çanoğlu’nun cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

 

 

Çanoğlu’nun arkadaşları “Feyza kısa bir süre önce eşinden boşanmıştı, zaten huzursuzdu, birde doğum gününü kutlamaya hazırlanırken işten çıkarılması O’nun için büyük bir yıkım oldu. Çok duygusal ve iyi bir insandı. Ard arda gelen bunalımı kaldıramadı ama böyle olması gerekmezdi” dedikleri öğrenildi.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

Tarih: 13-01-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum