içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Emre Engin & Erdem Mısırlıoğlu konseri Covid 19 nedeniyle ertelendi

Kışta Baharda konserleri, Kemancı Emre Engin ve Piyanist Erdem Mısırlıoğlu konseriyle, 7 Ocak Cuma akşamı devam edeceği duyurulmuştu, konserin Covid 19 nedeniyle ertelendiği açıklandı.

Emre Engin & Erdem Mısırlıoğlu konseri Covid 19 nedeniyle ertelendi
Haberi Sesli Dinle

Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali ile üstlendiği sanat misyonunu kış aylarında da sürdüren Bodrum Klasik Müzik Derneği tarafından düzenlenen Kışta Baharda konserler serisinde, her ay uluslararası alanda bilinen ustaların yanı sıra “geleceğin ustaları” genç müzisyenler de Bodrumlu sanatseverlerle buluşturuluyor.

 “Kışta Baharda” konserler serisine konuk olacak olan Emre Engin ve Erdem Mısırlıoğlu ikilisi 7 Ocak'ta sanatseverlerle buluşacaktı. Ancak konserin Covid 19 vakalarının artması nedeniyle ileri bir tarihe ertelendiği belirtilerek açıklama yapıldı. Açıklamada şunlar belirtildi. 

"7 Ocak Cuma günü gerçekleştirilmesi planlanan  "Emre Engin,  Erdem Mısırlıoğlu" konseri, ileriki bir tarihe ertelenmiştir! Yurt genelinde son haftalarda yükseliş kaydeden covid-19 salgınına karşı alınan önlemler kapsamında önceden duyurduğumuz "Emre Engin - Keman,  Erdem Mısırlıoğlu - Piyano" konseri, henüz belirlenmemiş ileriki bir tarihe ertelenmiştir. Yaşamış olduğumuz bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ediyoruz. Gerçekleşecek konser tarihleri daha sonra tarafınıza duyurulacaktır. Ayrıca Gümüşlük Müzik Festivali ve Bodrum Bahçeşehir Koleji sosyal medya hesaplarını da takip etmenizi rica ederiz"

 

 

 

Tarih: 04-01-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum