içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Dünyanın sanatı Bodrum’da buluşacak

Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenecek olan Bodrum Sanat Fuarı’nın (Bodrum Art Fair) ülkedeki 40 galeri ve 300 sanatçının eserlerini turistik ilçede buluşturacağı belirtildi.

Dünyanın sanatı Bodrum’da buluşacak
Haberi Sesli Dinle

Muğla’nın Bodrum ilçesinde DEMOS Fuarcılık ve Organizasyon Şirketi tarafından düzenlenecek olan DEMOS Fuarcılık tarafından düzenlenen Bodrum Sanat Fuarı’nın (Bodrum Art Fair) 28 Haziran 3 Temmuz 2022 tarihlerinde 300 sanatçı ve koleksiyonerin eserleri ile sanatseverlerle buluşacağı belirtildi.

Bodrum’un Konacık Mahallesi’ndeki Herodot Kültür Merkezi’nde düzenlenecek Bodrum Sanat Fuarı’na Türkiye’nin önde gelen 40 sanat galeriside eserleri ile birlikte katılacak.

 

 

Fuarın danışmanı Zeynep Göztepe yaptığı açıklamada “Dünyada ki çağdaş sanat fuarları arasındaki rekabette yerini güçlendiren Bodrum Sanat Fuarı  klasik, modern ve çağdaş sanatçıların resim ve enstalasyon çalışmalarının yanı sıra eş zamanlı olarak ilçedeki dört mekânda heykel sergilerini sanatseverlerin beğenisine sunacak” diye konuştu. Ünlü piyanist Kerem Görsev’in konser vereceği ve dört gün sürecek fuarda ayrıca Atlas Space’ın  “Metaverse ve Sanat”,  Arkhe Project’in "NFT ve Sanat” adlı seminerlerinin yanı sıra su altı ressamı Olga Belka ile “Deniz Altında Resim Tekniği” ve  “Daha İyi Bir gelecek için İklim Değişikliği” seminerleri düzenlenecek.

 

 

Tarih: 14-06-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum