içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Dünya Vücut Şampiyonası Bodrum’da başladı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bugün başlayan 2022 NAC Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası’na 16 ülkeden 240 sporcu katıldı. Şampiyonada “Herkül insan” denilecek kadın ve erkek sporcuların performansları i birbirinden ilginç görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.

Dünya Vücut Şampiyonası Bodrum’da başladı
Haberi Sesli Dinle

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bugün başlayan ve merkezi Almanya’da bulunan NAC International (National Athletic Committee) Türkiye Federasyon Başkanı Murat Düzgören’in yoğun çabaları sonucunda düzenlenen NAC Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası’na 16 ülkeden 90’ı kadın toplam 240 sporcu katıldı.

 

HERKÜLLERİN PERFORMANSLARI İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ

Bugün sabah erken saatlerde podyuma çıkmaya başlayan ve 16 kategoride düzenlenen şampıyinoda sporcular  birbirinden ilginç gösterileri ve performansları ile izleyenleri büyüledi.

NAC International Türkiye Başkanı Murat Düzgören, şampiyonanın Türkiye'de ilk kez yapıldığını ve turistik ilçeye önemli bir hareketlilik getirdiğini belirterek “Türkiye’den 50 sporcununde yer aldığı dünya şampiyonasında bir birinden iyi sporcular kıyasıya mücadele ediyor. Organizasyona sporcuların yanında antrenörleri, teknik ekipler, federasyon görevlileri ile beraber toplam gelecek kişi sayısı 10 bine yaklaştı. Buda turistik ilçenin tanıtımı için önemli bir katkıda bulunuyor” diye konuştu.

Devam eden yarışmanın finallerinin yine bugün akşam yapılacağı belirtildi.

 

 

 

 

 

 

 

Tarih: 04-06-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum