içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Dalaman Havalimanı'na “Mersin Altın Çilek Ödülleri”nde 2 ödül birden

Saygın Medya-Saygın Kurt tarafından Divan Mersin Otel sponsorluğunda bu yıl 2. si düzenlenen Mersin Altın çilek ödülleri sahiplerini buldu.

Dalaman Havalimanı'na “Mersin Altın Çilek Ödülleri”nde 2 ödül birden
Haberi Sesli Dinle

Mersin Divan Otel de gerçekleşen ödül töreninde İş, Sanat ve Spor dallarında 65 ödül sahipleriyle buluşurken YDA Dalaman Havalimanı 2 dalda ödül aldı. En iyi Turizm Destinasyonu olan Havalimanı ve Sosyal sorumluluk projelerine vermiş olduğu desteklerden dolayı YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Cengiz Ayaz, Sosyal sorumluluk alanında yılın en iyi yöneticisi ödülünü aldı.

 

Mersin belediye başkanları, YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Cengiz Ayaz, Kurum kuruluş temsilcileri, basın mensupları, Sanat ve İş dünyasının önemli isimlerinin katılımıyla yoğun ilgi gören gecenin başarılı sunumu Şebnem Schaefer tarafından yapılırken gece Grup Gündoğarken’in muhteşem konseriyle başladı.

 

Ödül törenin de Türk Sanat Müziğinin sevilen güçlü isimleri Yılmaz Morgül, Ayfer Er söyledikleri eserlerle konuklara akıllarda iz bırakacak anlar yaşatırken, Şair Ahmet Selçuk İlkan geceye katılanlara keyifli dakikalar yaşattı.

 

“Kaybedilen Yeşil Alanların Yeniden Kazandırılması İçin Üstün Gayret Göstereceğiz”

 

Sosyal sorumluk bilinciyle Eğitim kurumlarına, Sağlık çalışanlarına ve Hastanelere verdiği destekler nedeniyle Sosyal sorumluluk alanında yılın en iyi yöneticisi ödülüyle birlikte En iyi turizm destinasyonu olan Havalimanı ödülünü Saygın Medya Yönetim Kurulu Başkanı Saygın Kurt ve Şebnem Schaefer’dan alan YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Cengiz  Ayaz yaptığı konuşmada, “Böyle bir gecede 2 kıymetli ödül birden almanın onurunu, mutluluğunu yaşıyorum diyerek verdiğimiz emeklerin yeşerdiğini görmek adına bizleri ödülle buluşturan değerlendirme kuruluna ve siz kıymetli katılımcılara teşekkür ederim” dedi.

 

Genel Müdür Ayaz, Dalaman destinasyonunun bu yıl yaşanan yangınlarla birlikte içinin yandığını dile getirirken Yangınla mücadelede bölgenin tüm varlığını ortaya koyarak savaştığını belirterek yaşanılan kayıplardan sonra yeniden kaybedilen yeşil alanların kazanılması için üstün gayretler ortaya koyacaklarını dile getirdi.

 

Konuşmasında, Dalaman,Datça,Fethiye,Marmaris ve Köyceğiz de bulunun ormanların dünyanın bir çok yerinde yaşamayan çok sayıda bitki ve hayvan türüne ev sahipliği yaptığının altınız çizen Ayaz,  “Yaşanılan üzücü yangınlar sonrası ne yazık ki nadir bitki türlerimizi ve yaban hayvanlarımızı yangınlara teslim oldu” diye konuştu.

 

Ayaz, konuşmasını şöyle sürdürdü:

 

“Yaşanılan bu afetlere engel olabilmek için yapmamız gereken en önemli şey, türlerimizi ve onların doğal yaşam ortamlarını tehditlere karşı en iyi şekilde korumak olduğunu belirtirken korunan alanları geliştirmek.

 

Ünlü bir düşünürün dediği gibi “İnsanın en büyük buluşu ateş, tekerlek, motor ya da maddi dünya ile ilgili her hangi bir şey değildir, insanın en büyük buluşu, anlaşarak ekip halinde çalışmaktır. Bu sözden yola çıkarak bugün burada bu ödüller için her daim canla başla emeklerini ortaya koyarak birlikte başarmanın kıymetini kendisine hep yaşatan tüm çalışanlarına yürekten teşekkür ediyorum.

 

Bir araya gelmek başlangıçtır, bir arada durabilmek ilerlemedir, birlikte çalışmak başarının ta kendisidir hep beraber nice başarılarda nice ödüllerde buluşmak dileğiyle”

 

Bir birinden kıymetli ödüllerin sahiplerini bulmasının ardından gece sona erdi.

 

Tarih: 16-10-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum