içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

ÇYDD Bodrum Şubesi 30. Yılını kutluyor

1989 Yılında Türkan Saylan ve bir avuç idealist arkadaşıyla kurulan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin 1992’ de kurulan ilk üç şubesinden biri olan Bodrum Şubesi bu yıl 30. Kuruluş yılını kutluyor.

ÇYDD Bodrum Şubesi 30. Yılını kutluyor
Haberi Sesli Dinle

Şubenin, 2022 yılı başından bu yana çeşitli alanlarda gerçekleştirdiği etkinlikler 12 Mayıs 2022 günü Bodrum Belediye’sinin katkılarıyla özel bir programla pekiştirilecek.Herodot Kültür Merkezi’nde Genel Başkan Prof.Dr. Ayşe Yüksel’in katılımıyla gerçekleşecek tören, saat 17.00’de Türkan ve Ayşe – Otuz Yıllık Yol Arkadaşlığının Hikâyesi kitabının imzasıyla başlayacak. Kokteylle sürecek programda konuklar,  Anılarla 30 Yıl başlıklı bir fotoğraf sergisinde Bodrum Şubesi’nin çalışmalarından küçük bir kesit bulacaklar.

 

İmza ve söyleşinin ardından ÇYDD Gençlik Biriminin hazırlayıp oynadığı Ben Anadolu tiyatro gösterisi sahnelenecek.

 

Etkinliklerle ilgili bilgi veren ÇYDD Bodrum Şube Başkanı Meral Saraçbaşı, “ Salgına rağmen gerçekleştirdiğimiz yoğun çalışmalardan sonra şimdi 30. Yılımızı kutlamanın sevinci, mutluluğu ve coşkusunu yaşayacağız. Bu coşkumuzu paylaşan ve destek veren Bodrum Belediyesi Başkanı Sayın Ahmet Aras ve onun şahsında tüm Bodrum Belediyesi çalışanlarına destekleri için derneğimiz adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 30 yılımız boyunca çalışmalarımızı sürdürmemizde katkıları olan, başta burs verenlerimiz olmak üzere , tüm Çağdaş Yaşam destekçilerine ,bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayıp ricamızı kabul ederek Bodrum’a gelen  Muğla Büyükşehir Belediyesi Oda Orkestrası’nın tüm müzisyenlerine, Şef Münif Akalın’a, özellikle teşekkür etmek isterim.  Saat 19.00’da başlayacak konserle 30. Yıl kutlamalarımız taçlanacak. Herodot Kültür Merkezindeki bu mutluluğu paylaşmak üzere tüm üyelerimizi, bağışçılarımızı ve Çağdaş severleri bekliyoruz, ”dedi.  

 

Tarih: 10-05-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum